MENÜ

Artık yarışta

Abone Ol Google News

Başakşehir, Bundesliga’da fırtınalar estiren Mönchengladbach’ı son anda elinden kaçırarak artık Okan Buruk yönetiminde işleri yoluna koyduğunu göstermişti. Turuncu-Lacivertliler, perşembe maç oynamasına, mükemmel bir takımı deyim yerindeyse ezecek kadar tempo yapmasına karşın dün de iyiydi, diriydi.

Haberin Devamı

Bunda Güray Vural’ın erken atılmasıyla rakibin 10 kişi kalması yardımcı olsa da 11’e 11’de de sonucun pek değişebileceğini söylemek zor. Üretilen her tehlikede bir organizasyon, her hücumda Okan Buruk’un Akhisar ve Rize’den tanıdığımız setlerini görmek mümkün. Avcı’nın ayrılması, kadronun maliyet olarak geçen sezona göre nispeten düşürülmesi, kötü başlangıç derken, “Başakşehir bu sene patlar” diyenler bu oyunlar sonrası fikrini tazeler muhtemelen. Çünkü Başakşehir, oyun kalitesiyle, “Ben bu sene de yarışın içinde olacağım” diyor bağıra bağıra...

Sumudica’ya alkışlar

Göztepe maçında çok net bir şekilde hakem mağduru olan Sumudica’ya da ayrı parantez gerek elbette. Bu kadar organize bir takıma karşı 75 dakika 10 kişi direnmek; 25’e yakın şuta karşı skorun farka dönüşmesini engellemek bile bir alkışı hak eder. Baştan ayağı yenilenen bir kadroyla dün kazansalar zirvedeydiler. Sumudica bizim Gaziantep’te özlenen futbol ikliminin ger gelmesi için en doğru isimdi. Bunun hakkını veriyor fazlasıyla.

Haberin Devamı
YORUM YAZ