MENÜ

Antep kendini yaktı

Abone Ol Google News

Gaziantep FK, Rize’de kaybettiği 3 puanı evinde telafi etmeye çok yaklaşmıştı. Kritik maçta Hatayspor karşısında Muhammet’in asisti, Jefferson’un golüyle öne geçen Kırmızı-Siyahlılar, 90+8’de kendi ağlarını sarstı, müthiş maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Gaziantep FK tam bir buçuk yıldır aynı sistemle oynuyor. Analiz edilebilen, ancak önlem alınamayan bir takıma bürünmelerinin arkasında güçlü takım savunması yatıyor ve elbette ligimizde ender görülen 5’li savunma sistemi... Gelecek hocanın bunu devam ettirmesi önemliydi. Kariyerinde ağırlıklı olarak 4-2-3-1 oynatan Sa Pinto da aynı şekilde devam etti. Aynı Antep gibi iyi kapanan Hatay’a karşı Muhammet Demir’in asistinde Jefferson’la golü bulduktan sonrası Güneydoğu ekibi için işi kolaylaştırdı. 33. dakikada gelişen Gaziantep atağında ceza alanı dışında topla buluşan Kenan’ın sert şutu savunmadan döndü. 36. dakikada Ribeiro’nun ceza sahası dışından şutunda top farklı şekilde auta gitti. 45. dakikada Boupendza rakibinden sıyrılıp kaleye vuruşunu yaptı, top yan direkten döndü. Bu maçın da kırılma anıydı.

Haberin Devamı

Boupendza durunca...

Bir daha rakibine fırsat tanımadı Kırmızı-Siyahlılar ve Rize’de yaşadığı kaybı da bir o kadar değerli bir zaferle telafi etmiş gibiydi. Ta ki son anda yaşanan kazaya kadar. 90+8’de Muhammet Mert içeri yolladı, Morais kendi ağlarını sarstı. Nefes kesen maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

YORUM YAZ