MENÜ

Antalya bir rakibine bir kendine

Abone Ol Google News

Karla kaplı haftanın kapanışı mis gibi havada oynandı. Antalya'nın Yeni Malatya'yı ağırladığı maçta Orgill damgası vardı. Jamaikalı 5. dakikada rakip ağlara, 12'de ise kendi kalesine 1'er gol attı, kıran kırana geçen mücadele eşitlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Antalyaspor moral olarak dağılmış, saha içinde düzensiz bir takım iken yenilmez ve taktik plana sadık bir oyuncu grubu çıktı ortaya. Bu bir teknik adam başarısıdır. Üstelik yönetimle ilgili krizin içine girilen bir dönemde bunu sağlayabilmek bir hoca için iki kat daha zordur. Ancak saha içindeki bu bariz toparlanmada ben Yanal kadar Nuri Şahin'in de payı olduğunu düşünüyorum. Çok gösterişli bir oyun oynamıyor, hatta kimileri 'Nuri Şahin bitmiş' diyor bu yüzden ama adeta takımın beyni olmuş durumda. 5. dakikada Orgill'e attırdığı gol bu zekanın göstergesi. 12. dakikada aynı Orgill'in kendi kalesine attığı gole ise ne Ersun Yanal'ın ne de Nuri'nin yapabileceği bir şey var.

Örnek aramayın, Umut'a bakın!

Maçın başlangıcı ilk 15 dakikayı kapsar. Bu bölümde karşılıklı gelen goller takımların hızını kesti bu yüzden. İki taraf da daha kontrollü bir oyun tercih etti ve devrede tabela değişmedi. İkinci yarıda iki hoca da kazanmak için yanındaki tüm hamleleri yaptı neredeyse. Ancak sahada topun peşinde koşan 22 kişinin vücut dili 'bu maçın hakkı beraberlik' dedi. Öyle de bitti. Biz de yazımızı Umut Bulut ile bitirelim. 503 maç dile kolay. 37 yaşında ve hâlâ sahada. Aynı mütevazılık ve efendilikle... Onu izleyen gençlere karşı sorumluluğunu her an bilerek... Helal olsun kaptan. Hiç bırakma...

Haberin Devamı
YORUM YAZ