MENÜ

Altay Süper Lig'in kapısında

Abone Ol Google News

Efsane teknik adam Mustafa Denizli yönetiminde ilk maçta 3-2 yendiği rakibini deplasmanda da Deniz'in 85'teki tek golüyle devirmeyi başaran Altay, final biletini cebe indirdi. İstanbulspor'un hayalleri ise gelecek sezonlara kaldı.

Haberin Devamı

1. Lig sezon içinde olduğu gibi Play-Off'ta da tamamen kendine has karakteristiğe sahip. Çift maç eleme usülü eşleşmelerde genelde sonucu rövanşlar belirler. Ancak burada her zaman ilk maçlarda işin rengi ortaya çıkar. Bu yüzden İzmir'de oynanan maç gol düellosu kadar, pozisyonlarıyla da tek kelimeyle nefes kesmişti. Büyük avantajı eline geçiren Mustafa Denizli, İstanbulspor'u Play-Off'a taşıyan pas trafiğini özellikle ilk 45'te çok iyi engelledi.

Deniz Kadah girdi, iş bitti

Blokların arasını sıkı tutarak yakın bir anlayışla yaşlı takımı çok yormadan rakibi doğru karşıladı deneyimli hoca. Bir iki pozisyonumsu atak dışında rahatsızlık yaşamadan maçın büyük bölümü de geride kaldı. İstanbulspor'un en büyük dezavantajı Rroca'nın olmaması. Altay skor avantajının değerini her dakika bilerek oynarken Boğalar ise ciddi bir ofansif kalite eksikliği yaşadı. Onur Ergün'ün de bir türlü üretkenlik kısırlığını giderecek sorumlulukları alamaması ibreyi iyice Altay'a çevirmişti Bu tür maçları tecrübe oynar. Kadrosunda tecrübeli oyuncu sayısı rakibine oranla çok daha fazla olan İzmir temsilcisi de enerjik İstanbulspor'u tecrübeyle kontrol etti. 85'te de Deniz Kadah risk alan rakibin fişini çekti. Altay'a final hayırlı olsun.

Haberin Devamı
YORUM YAZ