MENÜ

Alanya'dan muhteşem dönüş

Abone Ol Google News

Bardaktan boşalırcasına yağmur, müthiş mücadele... Ankaragücü’nde Loba iki top getirdi, Paintsil dubleyle bitirdi. Salih’in devreye giderken golü ev sahibini diriltti, Lukasik kendi kalesine atınca skor eşitlendi. Babacar, Alanya’yı öne geçirdi, konuktan Badji yine dengeledi, düelloyu Moubandje’nin füzesi bitirdi.

Haberin Devamı

Sezonun ilk periyodunda ‘Alanya’yı yeneriz’ diye düşünen her takımı muhteşem bir geçiş oyunuyla dize getirmeyi başardılar. Ancak ne zaman rakipler topu Alanyaspor’a bırakmayı seçti, işte o zaman üretkenlik sıkıntısı başladı. Alanya’dan puan alan her takım, kendi silahıyla vurdu Akdeniz ekibini. Çağdaş Atan ikinci bir planı izletemedi bu süreçte. Ankaragücü ise hataya düşenlerdendi. Yoğun yağış ve ağırlaşan zemine rağmen Loba’nın taşıdığı iki topu 3 ve 28’de gol yapan Paintsil işi daha o dakika bitirebilirdi. Ancak topun arkasına doğru geçemedi Başkent ekibi. Hatta saldırarak savunmayı denedi. Tam da Alanya’nın istediği gibi.

Salih ve Loba!

Alanya adına sahada sonuca isyan eden tek bir isim vardı bana göre: Salih Uçan... Nitekim bu isyan ve Salih’in güzel vuruşuyla bir gol kazandırdı. Devreye umutlu giren Akdeniz ekibinin puan için aldığı riskler daha heyecanlı bir futbol getirdi. Bakasetas’ın 54’te orta niyetiyle yolladığı topun Lukasik’e çarparak girmesi piyango. Üstüne bir de Salih’in asisti, Babacar’ın golü momentumu ev sahibine çevirdi. Ancak günün yıldızı Loba yine sahnedeydi, 3. asistini Badji’ye yaptı: 3-3. Alanya’nın artan iştahı en az 1 gol daha vadediyordu. Öyle de oldu. Moubandje 79’da füzeyle bitirdi: 4-3.

Haberin Devamı
YORUM YAZ