MENÜ

Alanya, Konya'yı ateşe attı

Abone Ol Google News

Skubic ve Ömer Ali’nin yokluğuna rağmen Konyasporlu oyuncular Alanya deplasmanına son derece istekli başladı. Uzun süre kazanamama baskısının; Alanya gibi hızlı sonuca giden bir rakip karşısında getirebileceği hataları da dikkate alarak oluşturulan kurgu, 8. dakikada golü getirdi. Erdon Daci, Konya’yı öne geçirdi. Ancak golden sonra yine takımın genel psikolojisinin tam içine işleyen o bezidirici tutukluk geri geldi.

Haberin Devamı

Alan savunması olmuyor

Top rakipteyken son derece bilinçli savunma, buna karşın farkı artırmaya yönelik zihinsel gücün aksine, fiziksel üstünlükle skoru koruma çabası. Her ne kadar işin akan oyundaki savunmasında hatasıza yakın performans gösterilse de Aykut Kocaman takımlarına yakışmayacak düzeyde bir duran top golüyle gelen beraberlik. Olmuyor, bu ligdeki oyuncu zekası ve yeteneği kornerde tamamen alan savunması yapmaya yetmiyor.

Kabul edilmiş çaresizlik!

Savunmadan çıkışları, ikiden 3. bölgeye geçişleri ne kadar doğru olursa olsun, takım aklını taşıyacak bir ya da iki bireysel yeteneğin yoksa senden bu konuda üstün olan takım kazanıyor. Çünkü yeteneğin getirdiği özgüven sahada galibiyet arzusunu son ana kadar yaşıyor, geriye de uzatmada Cisse’nin attığı golü çaresizce izlemek kalıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ