MENÜ

3 dakikada zafere

Abone Ol Google News

Süper Lig’in 13. haftasında Başakşehir, sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 60. dakikada Clichy ve 63’te Aleksic’in golleriyle 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Başakşehir puanını 25’e yükseltti ve maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti. Antalyaspor ise galibiyet hasretini 6 maça çıkararak 12 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Okan Buruk’un ikinci yardımcısı konumundayken Antalyaspor’dan teklif alarak teknik direktörlük kariyerine ‘merhaba’ diyen Tomas, sezon başından bu yana çalıştığı Başakşehir’i iyi analiz etmiş. Alan bırakmadan; kompakt bir savunmayla yakın oynayarak durdurmaya çalıştı güçlü rakibini. Ancak 3 dakikalık konsantrasyon kaybımaçın kaderini değiştirmeye yetti.

Clichy şov!

İrfan Can’ın sağ kanattan ortasında Elia’nın dokunuşuyla ceza sahası dışına açılan topa Clichy gelişine sol çaprazda yerden sert ve düzgün vurdu, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0. Clichy şov sonra da devam etti. 3 dakika geçmedi, yıldız sol bekin sol kanattan ceza sahası içerisine çevirdiği topla buluşan Aleksic’in şutu savunmaya çarptı ve fark 2’ye çıktı: 2-0.

Haberin Devamı

YORUM YAZ