MENÜ

291 günlük bariz özlem!

Abone Ol Google News

Maçtan önceki basın toplantısında, “Yenilere şans vereceğim” diyen Şenol hoca, iskeleti bozmadan bir karışık yaptı ortaya. Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç, Ahmet Kutucu ve Mert Müldür’ün ilk 11’e girişleri elbette 291 gündür birbirlerini görmeyen A Milli Takımı etkiledi. Bunun sancılarını ilk yarıda çok net yaşadık. 12. dakikada Holender’i Uğurcan durdururken 18’de Szoboszlai, direğe takıldı.

Haberin Devamı

Plan fena sayılmaz ama...

Ayağa paslarla oyun kurmaya çalışan, atağı savunmadan başlatmak istedi iki takım da. Ancak bunu ilk 45 özelinde daha iyi yapan Macarlar oldu. Oyunu sahamıza yıktıkları üstünlüğün karşılığını net yoklamalarla aldılar. 31’de bir kez daha tehlikeli geldiler, bu kez direğimizi döven Holender’di, enfes şutu üst direkten dışarı gitti. 35’te Szalai’nin ceza sahasının dışından kullandığı sert şutta top kaleci Uğurcan’dan döndü.

İlk şut Mert Hakan’dan

İlk şutumuzu attığımızda ise dakikalar 38’i gösteriyordu. Hakan Çalhanoğlu’nun pasında ceza sahası dışında topla buluşan Mert Hakan kaleyi yokladı, şutu istediği gibi olmadı. İlk yarıda ortaya konan tablodan izleyenler gibi Şenol hoca da memnun değildi ve devrede hemen müdahale geldi. Önce Yusuf Yazıcı, ardından İrfan Can girdi. Ama tempo değişmedi.

Haberin Devamı

Erken başladılar

Kendi ligi başlayan, 3. haftayı geride bırakan Macarlar, fizik olarak da organizasyon olarak da bariz üstündü. Golü bulmaları da çok uzun sürmedi. 80. dakikaya geldiğimizde Dominik Szoboszlai günün yıldızı olarak muhteşem bir frikikle takımını öne geçirdi. Uğurcan’ın direnişine de son verdi. Kalan bölümde Milliler yine çaba gösterdi ama üretkenlikten bir hayli uzak kaldık ve B Ligi’ne de kötü başladık.

YORUM YAZ