MENÜ

188 gün sonra gelen zafer!

Abone Ol Google News

Malatya, tam 188 gün süren galibiyet hasretine Göztepe karşısında son verdi. Sarı-Kırmızılılar, Umut’un enfes golüyle öne geçerken skoru Alpaslan’la eşitleyen Göztepe’yi Kjartanson’la devirdi, ateş hattında işler iyice karıştı.

Haberin Devamı

Wilczek’in artık, ‘Ben buradayım’ demesi gereken bir maçtı Göztepe adına. Ancak 26. dakikada takımının hızlı atağında el freni olurken kaptırdığı topla da önemli bir pozisyona verdi. Fofana’nın klasik son vuruş beceriksizliği olmasa ev sahibi tabelaya 1-0’ı yazabilirdi. 35’te bu kez net fırsatta topu direğe nişanlayarak takımını golden eden Wilczek için ilk yarı tam bir hayal kırıklığına döndü. Maçın en istekli isimlerinden biri olan Gökhan Töre, 41. dakikada 3 kişi arasından mükemmel keserken Umut Bulut’un geriye doğru uçup penaltı noktasından yaptığı kafa vuruşu mucize gibiydi. Zaten Sergen Yalçın sonrasında iki hocayla hanesine tek puan yazdırabilen Malatya’yı öyle sanıyoruz ki ancak bu şekilde mucizeler kurtarabilecek. Çünkü dünkü maç özelinde Gökhan dışında sahada didinen, fark üretmeye çalışan kimse yok.

Haberin Devamı

Gökhan Töre farkı

İlk yarı pozisyonları tabelaya yansıtmayan Göz Göz’ün artan iştahı daha tempolu ve heyecanlı bir ikinci 45 getirdi. Hikmet Karaman’ın takımı da geri yaslanınca baskı penaltıyla sonuçlandı. Beyaz noktadan Alpaslan’ın golü skoru dengeledi. Malatya ise yine Gökhan’la dirildi. Başarılı oyuncunun arzulu oyunu Kjartanson’la bir gol daha getirdi. Böylelikle 28 puana ulaşan Malatya ateşten uzaklaş

YORUM YAZ