MENÜ

Trabzon ders almış!

Abone Ol Google News

Şiddetle puana ihtiyaç duyan takımlarla oynamak zordur. Gençlerbirliği takımının gücü nispetinde aldığı sonuçlar rakipleri için caydırıcı ve önceden kestirilmesi zor durumlar içeriyor. Deneyimli teknik adam Hamza Hamzaoğlu’yla bir kazanıp, bir kaybeden, özellikle iç sahada farklı, dış sahada farklı Gençlerbirliği izlediğimizi söyleyebilirim. Ön tarafında üretken oyuncuları ile çok gol atan ve fakat çok da gol yiyen bir takım.

Haberin Devamı

Kaliteli ayaklar arttı

Trabzonspor’un ligde ve kupada moral kazandığını ve bu doğru oyununu da devam ettireceğini düşünüyorum. Kaliteli ayaklarının sayısı devre arasında arttı. Stopere takviyeler geldi. Takviyeler, mevcutların formalarını kaptırmamaları adına daha fazla çalışmaları, gelişim göstermeleri anlamı da taşıyabilir. Rekabet denen şeyin takım içinde bir çok mevkide gözle görülür gelişimler izletmesini bekliyorum. Kupada, güç ve kalite farkı deyip geçiştirilemeyecek kadar ciddi bir skor elde etti Trabzonspor. Geçmişte ve bu kupa sezonunda dahi türlü olumsuz oyunlarına şahitlik ettiğimiz Trabzonspor’un ‘ders alan’ bir takım olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Amaçlandığı gibi...

İşini baştan sıkı tutan teknik adam ve oyuncu grubunun net skorla işini Erzurum’a bırakmama gayreti önemliydi. Her iki kulvarı da ciddiyetle ele almak anlamına geliyor bu durum. Trabzonspor’un bu turu geçer ise zorlu maçlar oynayacağı da düşünüldüğünde ilk maçta önemli yol alınması gerekiyordu. Oyuncularını görme, yenileri alıştırma adına Erzurum maçı amaçlandığı gibi tamamlandı.

Forma, Zigana geçidinde

Giulherme büyük transfer başarısı. Oyuncunun bir çok bölgede yükü hafifleteceği düşünülen durumdu. Yine bu oyuncunun gelişiyle orta alan? Kanat ve sistem anlamında da değişimler bekliyorum. Ndiaye ve Guilherme bir de Sosa orta alanda değişik görevlerde kullanılacak gibi. Forma, Zigana geçidinde adeta. Ulaşan bırakmayacak. Bırakan bir daha zor giyecek gibi. Bu yarış içinde yaşanacak iç yarışın kazananı da Trabzonspor olacaktır. Ekip çalışmalarının kaçınılmaz gerçeğidir bu. Rekabet kazandırır.

YORUM YAZ