MENÜ

Şampiyonluk tamam, sıra ikinci kupada.

Abone Ol Google News

Şampiyonun bu ilk deplasmanı... Hatay’a şampiyon olarak gelen Trabzonspor için bu akşam; bazı küçük hedefleri de tutturabilme anlamı taşıyor. Küçük ölçekli bu hedefler tarihe not düşülesi, sempatik gelen durumlar olmuştur hep. Gol kralı çıkarmak gibi, atılan gol sayısı gibi, az gol yemek gibi, bireysel ya da takım istatistikleri gibi. Kısacası ‘şampiyon olduğu sezon şunlar şunlar olmuştu’ dedirtmek gibi...

Haberin Devamı

Hoca serbestlik tanır

Trabzonspor’un Hatayspor önünde en önemli avantajı; üzerindeki yılların ve sezonun birikmiş stresini atmış olması. Bu durumun zafer tatmini, duygu boşalması sonrası meydana gelen rahatlama ile sonuca olumsuz yansıması da elbette mümkün. Ancak güçlü kanaatim, bu rahatlığın, iyi ve estetik oyun seçeneğini beraberinde getireceği yönünde. Oyuncu grubunun kalitesini sahaya yansıtması mevcut psikolojiyle daha kolay olacak. Abdullah Avcı’nın bazı isimlere sınırsız serbestlik vereceğini düşünüyorum. Tabii yapacağı rotasyon da önemli.

Bazı yıldızlar kulübeye...

Sonuçta şampiyonluk tamam, sıra ikinci kupada. Salı günü de deplasmanda zorlu bir Kayserispor maçı var. 3 günlük izin dönüşü, yıldızlarının yorgunluğunu ve Türkiye Kupası arenasına daha hazır çıkma durumunu hesaplıyordur hoca. Dolayısıyla Nwakaeme, Visca, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Cornelius, Djaniny gibi isimlerden bazıları sahada, bazıları kulübede başlar. Ancak ne olursa olsun, Hatayspor’un da pozitif oyun anlayışını göz önünde bulundurursak, karşılıklı goller ve pozisyonlar izleyeceğimiz, keyifli bir gece bizleri bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ