MENÜ

Oyuncular izin verirse...

Abone Ol Google News

Nenad Bjelica için olağanüstü bir çalışma alanı oluyor Trabzonspor. Sezonun kalan maçlarında görev alarak özünde büyük bir risk almıştı. Ancak hem takımını hem de ligimizi tanıma fırsatını da yakalamış oldu böylece!

Haberin Devamı

Düşünün, ikinci maçınıza çıkıyorsunuz ve takımınız yine eksik kalıyor. Eksik takımla mücadele ediyor ve sonuç almaya çalışıyorsunuz.Ne büyük bir öğreti...

Hep söylediğimiz bir söz var. Gelecek sezonun planlaması yapılıyor diye. Gelecek sezon da 10 kişi ya da daha eksik kalacak bu takım. Pratiğini yapmak için isteseniz de böyle bir uygulama sahası bulamazdınız (!)

Trabzonspor bu yıl özellikle oyuncuları marifetiyle olmaz denebilecek her şeyi yaşatıyor. Hem yönetimlerine hem teknik adamlarına hem de taraftarlarına. Bitirmiş oyuncuları var demiştik, tükenmişler de aynı zamanda.

Kırmızı kartın izahı yok. Anlaşılır yanı yok. Kredisinden yiyen oyuncular da alabildiğine çok Trabzonspor'da.

Kötü başlamadılar oyuna.Ne yaptığı anlaşılır bir diziliş bile vardı denilebilir. Golü de buldular, lakin akabinde golü de yediler. Teknik adam sağ tarafta mecburiyet nedeniyle tüm firelerin de kaynağını kendi gözleriyle gözlemledi.

Haberin Devamı

Onbir kişiyle bir maçı tamamlarsa bir fikir edinebileceğiz hoca hakkında. Ama oyuncular buna izin verecek gibi durmuyor. Oyuncuları henüz tanımıyor. Bu normal. Onbirine ve hamlelerine bu gözle bakıyorum. Yoksa Lazar Markovic neden en baştan sahada yoktu sorusunu sorabilirdim! Ama sormuyorum.

YORUM YAZ