Galibiyet için savaşmak şart

Abone Ol Google News

Adeta seriye bağlanmış mağlubiyetler yaşıyor Trabzonspor. Bu kötü serinin bir an evvel kırılması, gelecek senenin planlaması adına önemli olacak. Bir mağlubiyetin daha yönetime, teknik adama yaşatacağı sıkıntıyı tahmin etmek güç değil. Görünen o ki, sonuçlara göre ya taşlar yerine oturmaya başlayacak ya da taşlar bir daha yerine oturamayacak şekilde yerinden uzaklaşacak. Mevcut durumdan çıkabilmek adına teknik adama büyük görevler düşüyor... Ancak, sahada savaşan bir oyuncu grubu görmek de gerekiyor. Şampiyonluğa oynayan 2 takımla, küme düşme derdindeki takımların oyuncularının sahada verdikleri mücadelenin yakınına bile yaklaşamıyor Trabzonspor’un bazı oyuncuları.

Haberin Devamı

Trezeguet ve Meunier etkisi

Transfer dönemi bitti. Meunier geldi. Trezeguet de Afrika’dan döndü. Bu iki oyuncunun varlığı bile Trabzonspor’da çehreyi değiştirebilir. Trezeguet gelir gelmez fark oluşturdu. Zira Meunier de öyle... Berat’ın özellikle 90 dakikayı doğru oynaması lazım. Bir de Bardhi’nin mevkisinde alternatifsiz olmadığı bu maç ona hissettirilmeli. Hatayspor moral anlamında Trabzonspor’dan iyi durumda. Daha savaşan bir takım görüntüsündeler. İyi kapanıyorlar. Sabırlı ve kontrollü bekliyorlar. Planları ağırlıklı olarak hızlı geçişler üzerine olacak yine. Oyuncularıyla Volkan Demirel arasında bağ çok güçlü. Volkan Demirel’in Trabzonspor istatistiği de son derece iyi.

Haberin Devamı

Taraftar sahip çıkmalı

Tüm bu veriler etrafında kötü gidişattan çıkmak için sahada savaşmak harici çok bir seçeneği yok Trabzonspor’un. Taraftarların büyük bir bölümü maçlara gitmez oldu. Aslında tam da maça gidip kendilerine ait olana sahip çıkmaları gereken bir karşılaşma bu. Herkesin bir gün gidici olduğunu, onların kalıcı olduğunun mesajını takımlarına destek vererek göstermeleri gerekiyor. İyi günde tamam. Peki ya kötü günde? Bugün değilse ne zaman?

YORUM YAZ