MENÜ

Bu maç çok keyifli geçer

Abone Ol Google News

Bir tarafta ilk 4 içinde kendisine yer bulmuş ancak her maça aynı kazanma konsantrasyonuyla çıkan Trabzonspor, diğer tarafta kümede kalmak için kesinlikle galip gelmesi gereken Gençlerbirliği... Bu 90 dakika çok keyifli ve heyecanlı olacak.

Haberin Devamı

Bugün sahada bambaşka bir atmosfer oluşacağı kesin... Bir tarafta ilk 4 içinde kendine yer bulmuş rahat Trabzonspor varken, diğer tarafta da kümede kalma adına hem mutlak kazanmak durumda olup hem de aklı Kayseri’de bir Gençlerbirliği takımı izleyeceğiz... Trabzonspor, Avcı ile birlikte rakibinin durumuna bakmaksızın bilinen oyununu oynayacaktır. Ligi, kazanıp 71 puanla tamamlamak gibi bir hedefi olmalı Avcı’nın. Konya maçının Serkan Asan atılana kadarki kısmına benzer bir başlangıç bekliyorum Fırtına’dan. Zira Gençlerbirliği son derece kontrollü olmak zorunda. Onlar adına Kayseri’den gelecek dakika dakika haberlerin maça direkt enerji anlamında tesiri olacaktır.

3 yıldız öne çıkıyor

Trabzonspor, tahminimce bekleyen rakibine karşı oyunun başlarında birinci bölgesinde kurmaya çalışacağı oyunla rakibinin kurgusunu bozup, etkili ayakları ile sonuca gitmek isteyecek. Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Bakasetas maçın öne çıkan isimleri olabilirler. Ancak şunu net ifade edelim; karşılaşmanın en önemli belirleyici unsuru Gençlerbirliği’nin Kayseri odaklı haberlerle anlık reaksiyonları olacaktır. Kısacası, her iki tarafın da galibiyet isteği, bu 90 dakikayı çok keyifli ve heyecanlı kılacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ