MENÜ

Aynı oyunla bu kez 3 puan

Abone Ol Google News

Kayseri karşılaşmasındaki oyun, kaçan galibiyete rağmen moralleri hayli yükseltti. Trabzonspor, son maçtaki performansını sergilerse, bu kez tek puanla yetinmeyecektir. Nwakaeme ile Ekuban’ın sakatlığı elbette çok kritik ancak Bakasetas yine takımı sırtlayabilir.

Haberin Devamı

Farklı hedeflerin diri tuttuğu iki takımın karşılaşması yine nefesleri kesecek. Trabzonspor yukarıya dair hesaplarını, umutlarını kendi aldığı puanlarla olamasa da rakiplerinin kaybettikleri ile her hafta revize ediyor. Bu ligde her şey olur sözü, sezon sonuna kadar gerek alt tarafta, gerekse üst tarafta asla güncelliğini ve önemini kaybetmeyecek gibi duruyor.

Rizespor Bülent Uygun’la yakaladığı başlangıç hızını kaybetmiş gibi görünürken, Trabzonspor Abdullah Avcı ile sezonun en iyi performanslarını test eder bir görüntü içinde devam ediyor... Son Kayseri karşılaşmasında eksiklerine rağmen üretilen oyun, kaçan galibiyete rağmen moralleri hayli yükseltti. Açıkçası Abdullah Avcı elindeki malzemeden doğru oyun ısrarı ile bol keşkeli sezon performansı çıkarıyor.

Haberin Devamı

Krizi fırsata çevirebilirler

Diğer taraftan Remy’nin dönüşü Rizespor için büyük moral anlamı taşıyor... Son iki hafta görülen kırmızı kartlar Rizespor’da moralleri bozarken bu hafta kalede Gökhan’ın olmaması büyük dezavantaj olabilir. Trabzonspor’da Berat belki ama Abdulkadir Parmak ve Edgar dönüyorlar. Nwakaeme ve Ekuban gibi takımın çok önemli iki hücum silahı sakat. Bu durum elbette pek çok şeyi etkileyecektir. Ancak bu ikilinin yerine oynayacaklar, krizi fırsata çevirebilir.

Doğru hedef; ilk iki

Trabzonspor’un en zayıf yerleri olan bekleri Rizespor için hedef noktalar olabililir. Fırtına ise takım savunması ve hücum organizasyonlarını her hafta esksiklerine rağmen daha ileri düzeye taşıyor. Hedefi ilk ikiye girmek olan Trabzonspor ile rahat nefes almak isteyen Rizespor’un mücadelesinde çok gol pozisyonu izleyeceğiz gibi. Trabzonspor son maçtaki oyunu sergilerse, bu kez tek puanla yetinmek istemeyecektir. Nwakaeme ile Ekuban’ın yokluğunda Bakasetas yine takımı sırtlayabilir.

YORUM YAZ