MENÜ

Yüzde 100 Arda Turan

Abone Ol Google News

Galatasaray oyuna çok hızlı başladı ve ilk golüne de maçın ilk dakikalarında kavuştu. Aslında rakibinin amacı alanı daraltarak oynatmamaktı fakat Galatasaray çok iyi pas yaparak bu baskıyı kırmayı başardı. Sağ tarafta Feghouli ve Belhanda ile beraber Omar da bu ikiliye katılarak organize oldular. Sol tarafta Arda nın yanına Taylan geldiğinde de aynı başarıyı gösteriyorlardı.

Haberin Devamı

Kırmızı kart cezalısı Marcao olmadığı için sol stoper de Lyundama yer aldı. Sağ stoper Donk maç içinde fırsat bulduğunda rakip müdafaanın arkasına uzun toplar atıyordu. Nitekim böyle bir organizasyonun sonunda attığı nefis topla Arda’yı buluşturdu ve Arda’ya sadece golü atmak kaldı. Belli ki aynı görevi Taylan da üstlenmişti. O da attığı benzer bir topla Feghouli’yi buluşturdu ve üçüncü gol geldi.

Zaten Taylan gecenin parlayan yıldızıydı. Sezon başından beri iyi olmakla beraber bu gece bir başka güzeldi. Galatasayın oyun düzeni orta sahada iyi pas yaptıktan sonra uzun toplarla rakip müdafaanın arkasına adam kaçırmak üzerine kurgulanmış bunu başarabildiklerinde de neticeye gitmiş oluyorlar. Arda oynadığı süre içinde kusursuzdu.

Haberin Devamı

Yüzde yüz hazır olmasına çok az kalmış gibi kaptanlığının da en olgun ve etkili olduğu bir zaman dilimi içerisine girmiş belli ki. Saracchi geçen hafta olduğu gibi bu hafta da aksadı. Emre Taşdemir iyileşip geldiğinde bu yerin ideal adamı olacaktır. İstekli bir Belhanda Feghouli ile beraber olduğunda takımın oyun kalitesini yükseltiyorlar. Netice olarak Galatasaray takım halinde iyi bir oyun sergiledi. Net bir skorla oyunu kazandı.

YORUM YAZ