MENÜ

Garanti oyun net sonuç

Abone Ol Google News

Galatasaray herzamanki oyun düzeni olan 4-1-4-1 oyun planı ile oynadı. Oyunun ilk dakikalarından itibaren ayağa garanti pas yapmayı tercih ettiler. İlk 20 dakika içinde üstünlüklerini rakibe kabul ettirdiler. 20. dakikadan sonra Trabzonspor nispeten oyunda dengeyi kurar gibi oldu. Diagne’nin talihsiz bir şekilde kadroda olmaması nedeniyle Fatih Hoca ileri uçta Oğulcan’ı tercih etmişti.

Haberin Devamı

Oğulcan bu şansını çok iyi değerlendirdi ve bunu da bir golle süslemeyi başardı.Aslında bu çok yerinde bir uygulama olmuştu,zira Oğulcan çok hareketli ve çabuk bir forvet olduğu için rakibi çok zorladı.Nitekim her iki golde de çok etkili oldu.Birinci golde Emre’ye adeta koşu yoluma at dercesine hareketlendi ve onun attığı topu tekrar topuk pasıyla önüne bırakarak Arda’nın attığı ilk golün yaratıcısı oldu.ikinci golde de önüne atılan topta rakibini çaresiz bırakarak geçti ve çok rahat bir şekilde golünü attı.

Galatasaray sezon başından beri iyi pas yaparak oynuyor,rakibe top kaptırmamaya özen gösteriyor, bunda başarılı olunca da,genelde oyunun hakimi oluyorlar. Belhanda bu akşam ters yöne attığı toplarla oyunun yönünü değiştirdiğinde rakibi oldukça zor durumda bıraktı .Geri geldi top istedi,aldığı toplarla oyuna yön verdi,pozisyonun devamında da oyunun içinde kalarak atak neticelenene kadar katkıda bulunmaya devam etti. Kaleci Okan kalesinde güven vermeye başladı, topu hep doğru yerde bekliyor onun için genelde top eline gelmiş oluyor,bu çok önemli bir özellik bir kaleci için.Donk sağ stoperde çok faydalı işler yapıyor,rakibe müdahale ederken soğuk kanlı ve yerinde hamleler yapıyor,takımı atağa çıkarken topu çok olumlu kullanarak takımına bu yönde avantaj sağlıyor.Marcao da sol tarafta bu işi ilk günden beri aynı şekilde başarıyla uyguluyor zaten.

Haberin Devamı

Saracchi bu hafta etkili bir oyun sergiledi geçen haftalara göre daha istekliydi ve bilhassa atağa çıkarken çok faydalı işler yaptı.Bazen takımı kontra yediğinde yerini kaybedebiliyor o zaman rakibe pozisyon imkanı vermiş oluyor.Bu hafta da böyle bariz bir pozisyon oldu.Geçen hafta zaten benzer pozisyonda takımının gol yemesine neden olmuştu.Omar da geçen haftalardan iyi oynadı müdafaa yaparken hata yapmadı ve çok gayretliydi.Taylan, Belhanda iyi yardımlaşıyorlar ikisi de birbirlerine olumlu yönde katkı sağlıyorlar.

Arda’nın iki haftadır maşallahı var hep böyle devam eder inşallah çok faydalı işler yapıyor,ideal bir takım kaptanının tüm özelliklerini sergiliyor bu sene artısı olarak devamlı golü arar olmuş ve bunda da başarılı oluyor zaten. Emre Kılınç takımına oldukça alıştı artık. Burada geçen seneki takımından farklı bir görev üstlenmiş vaziyette aynı zamanda bu pozisyonda oynamaya da adapte oldu. Ömer Bayram oyuna sonradan giriyor ve çok faydalı işler yapıyor. Golle sonuçlanan topları atan kişi olarak takımına netice anlamında çok büyük katkı sağlıyor iki haftadır.

> Trabzonspor geçen seneki başarılı oyununa geri dönmeye çalışıyor şu anda yeni hocası ile birlikte. İlerleyen haftalarda Abdullah hoca kendi oyun düzenini kurduğunda farklı bir Trabzonspor izletecektir bizlere. Tabii kaliteli iki üç oyuncuyu kadrosuna katması şart. Bilhassa hücum anlamında tek güvencesi Nwakaeme olarak gözüktü. O da Ekuban olmayınca çok yalnız kaldı. Yoksa kendine has yetenekleri olan bir futbolcu fakat yardım gelmeyince bu kadar olabiliyor. Böylece Galatasaray çok önemli bir deplasman maçından galibiyetle ve lig lideri olarak dönmüş oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ