MENÜ

Fenerbahçe iyi yolda

Abone Ol Google News

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Fenerbahçe takımı kendisi ile hiç de denk olmayan bir takımla oynadı. Göztepe takımı oyunun büyük bölümünde yetersiz kaldı..

Haberin Devamı

Fenerbahçe gayretli ve istekliydi..

Ozan Tufan bu sene hem milli takımda hem de Fenerbahçe’de istekli ve istikrarlı futbolunu sürdürüyor. yine takımın en iyisi ,en fazla koşanı ve gayret sarfedeniydi. Gerektiğinde müdaafasına yardımcı oluyor gerektiğinde hücum pres yapıyor rakip takımın rahat çıkmasını engelliyor. Çoğu zaman hücum anında ters yöne hareketlenerek rakibini peşinden sürüklüyor. Rakip müdaafanın dengesini bozarak kendi forvetlerine boş alan yaratıyor ve bu görevi çok başarılı bir şekilde yerine getiriyor.

Bu seneki gayretinin haricinde, bu yöndeki çok olumlu ve faydalı futbolunu oynayabilmesinin nedenlerinden biri bence Erol hoca. Onun bu faydalı futbola yönlenmesinde katkı ve yardımlarının çok büyük olduğuna inanıyorum. Zaten bu konuda hocanın tüm düşünce ve planlarını takımına uygulatabildiğinde çok başarılı bir Fenerbahçe takımının geleceğini görebiliyorum. Sosa bütün iyi gayretiyle beraber maestro özelliğini takımı adına sahaya yansıtabildiğinde ki bana göre dün akşam da Ozan’dan sonra sahanın en iyisi idi, dolayısıyla Fenerbahçe de çok daha farklı olacaktır.

Haberin Devamı

Gustavo çok istekli ve faydalı olmaya devam ediyor. Caner de aynı şekilde. Caner sanki gereksiz konuşma özelliğinden vazgeçmiş gibi. Böyle olunca da kendine ait tüm iyi özellikler ön plana çıkıyor. Oyun içinde futbola daha fazla zaman ayırdığında ne kadar faydalı olacağını kendisi de görecektir. Nazım Sangere, Gökhan’ı hiç aratmadı. Böyle olunca Gökhan‘a ciddi bir rakip gelmiş oldu. Yunan futbolcu Pelkas çok faydalı işler yaptı. Takımı adına çok katkı sağlayacağını attığı golle olsun, kendine duyduğu güvenle olsun belli etmiş oldu.

Erol hoca oyun planı anlamında takımına tüm isteklerini uygulatabildiğinde Fenerbahçe seyircisi son senelerde özlediği futbolu seyretme arzusuna kavuşacaktır. Bu kadar alternatifli bir takım içerisinden en doğru ve ideal 11’i çıkarmak da çok önemlidir. Dün akşam Göztepe adına son bölümdeki gayretinin haricinde çok olumlu bir şey söyleyemeyeceğim. Lig ilerledikçe daha hazır hale gelmelerini temenni ederim.

YORUM YAZ