MENÜ

Farkı yaratanlar

Abone Ol Google News

Maç golle başladı. 27. saniyede Galatasaray’ın ilk golü geldi. Müdafaanın sol tarafında oynayan Emre Taşdemir bilhassa ilk yarı boyunca mükemmel bir oyun sergiledi. Rakip takımın sağ tarafını adeta oydu, onları çok zor durumlara düşürdü. Bu da şunu gösterdi eğer Emre Taşdemir’in mazereti yoksa ve hazırsa sizin vazgeçilmez oyuncunuz olmalıdır.

Haberin Devamı

Saracchi oynadığında sadece oyunun hücum tarafını oynuyor. Geriye dönüşlerde hem rakibini hem de yerini kaybediyor. Bu maçta Emre Taşdemir ilk yarı boyunca kaptanı Arda ile çok iyi bir ikili oluşturdu. Belhanda benim her zaman olmazsa olmazım, sezon başından beri bütün yazılarımda belirttim. Bu maçta çok özel işler yaptı ve bunu üç golle süsleyerek hem takımını hem de kendini mükafatlandırdı.Marcao herzamanki gibi kusursuz oynadı ve takımın emniyet sübabıydı.İlk ve son müdahalelerinin tamamı eksiksiz ve yerindeydi.

Aynı zamanda Donk ile çok iyi bir ikili oluşturdular. Her iki stoper oyunu başlatırken de çok başarıllılar. Her ikisi de kendi taraflarından topu oyuna çok iyi sokabiliyorlar. Şener bu kadar ara verdikten sonra ilk defa oynamakla beraber kusursuz oynadı diyebiliriz. Belhanda ikinci yarıda çıktıktan sonra Arda onun yerine geçti. Oğulcan her hafta üzerine koyarak ve kendine güvenini kazanarak oynamaya devam ediyor. Bu hafta bu başarılı oyununu gene bir golle süslemesini bildi.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu’ndan ilk günden itibaren beklentim çok yüksek belki de istediği yere beklenenden önce gelecektir. İkinci yarı girenlerden Ozornwafor, Taylan’ın yerinde oynadı, hiç sırıtmadı bence dikkatle takip edilmeli.

> Emre Akbaba eski Emre olma yolunda oldukça mesafe katettim der gibiydi sanki. Galatasaray çok başarılı oynadığı bir oyunu farklı kazanarak haftayı kazançlı kapattı.

YORUM YAZ