MENÜ

Eksikler ve taktik hatalar

Abone Ol Google News

Galatasaray çok eksik bir kadro ile oynamak zorunda kaldığı gibi oynayan futbolcularının çoğu da tam hazır değildi. Buna en bariz örnek Luyindama idi. Belki de Galatasaray’daki en kötü performansını gösterdi. Hazır olmayan diğer futbolcu ise Emre Akbaba idi. Takımının yediği ilk golde ofsaytı bozan ve golün başlangıcına neden olan kişiydi.

Haberin Devamı

Yalnız söylemeden geçemeyeceğim en önemli husus on numara pozisyonunda Ömer Bayram’ın oynatılması büyük hataydı, bunu kabul etmek mümkün değil. Sizin on numaranız Ömer Bayram olursa o takımdan olağanüstü bir oyun ve galibiyet beklemeniz de mümkün olmaz. Bu konuyu uzatmakta ısrarcı olacağım. Çünkü mağlubiyetin açıklaması esas olarak burada yatıyor. Yoksa Lyundima çok kötüymüş, Emre Akbaba ondan daha kötüymüş, Emre Taşdemir varken Saracchi oynatılıyormuş,

Emin Bayram neden girmiş böyle bir değişiklikten ne beklenmiş bunların hepsi bir tarafa. Ben ısrarla şunu söylemek istiyorum on numara pozisyonunda oynayan futbolcunuz Ömer Bayram ise bunu teknik ekibiniz Galatasay takımına öngörmüşse sözün bittiği yerdeyiz demektir. Maça dönecek olursak ‘Guilherme keşke Galatasaray’ın solbeki olsaydı’ diyorlardır Galatasaray taraftarları.

Haberin Devamı

Sezon başından beri istikrarlı bir şekilde aynı performansı gösteriyor ve takımının sol kanadında adeta ışıldıyor. Stoper Abdülkerim varını yoğunu ortaya koyarak oynamaya devam ediyor. Zaten maçın dönüm noktasında da rakip ceza sahası içinde takımına kazandırdığı penaltı ile galibiyette büyük rol oynadı.

Galatasaray takımının bu kötü oyunun neticesinde almış olduğu mağlubiyeti eksik futbolcularının çok fazla olmasına bağlayıp iyi niyetle beklemeliyiz diyenlere de tabi ki saygı duymak gerek!

YORUM YAZ