MENÜ

Zor günler çok yakın

Abone Ol Google News

Torrent ile ikinci maçına çıkan Galatasaray, Kasımpaşa’yı konuk etti. İspanyol hoca zorlu karşılaşmaya 4-2-3-1 taktiğiyle çıkarken orta alanda Alpaslan-Van Aanholt ikilisine görev verdi.

Haberin Devamı

Bu nasıl savunma?

Maça Kasımpaşa iyi başladı. Konuk takım, rakibinin orta alanını çabuk geçerken, iki net gol fırsatı yakaladı. 4. dakikada Hadergjonaj sert vurdu İsmail skorun değişmesine izin vermedi. 7’de Umut müsait pozisyonda sert vurdu top üstten auta gitti. Bu anların ardından Galatasaray kanatları etkili kullanmaya başladı. 10'da dakikada Cicaldau ortaladı Alpaslan kafayı vurdu ama kaleciyi geçemedi. İlk bölümdeki baskıyı atlatan Galatasaray oyunun kontrolünü sağladı. Kasımpaşa ise rakibini kendi yarı alanında kalabalık karşılayarak alan bırakmak istemedi. 31’de Ömer ceza sahası sol çaprazından vurdu Ertuğrul bir kez daha gole izin vermedi. 39’da Sarı-Kırmızılılar hızlı çıktı. Morutan rakibinden kaptığı topu Halil’e oynadı. Halil savunmayı ekarte etti ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0. Uzatma anlarında ise Donk ceza sahası içerisinde sert vurdu ve oyuna denge geldi: 1-1. Bu aynı zamanda ilk devrenin de skoru oldu.

Haberin Devamı

Sadece Kerem yetmez

Galatasaray ikinci yarıya daha önde oynayarak başlasa da Kerem dışında topu son bölgeye taşıyan isim olmadı. Genç oyuncu kişisel gayreti ile takımını ön alanda tutmaya çalıştı. 56’da Halil ceza sahasına yerden gönderdi Kerem vurdu top yan direkten döndü. 60'da Umut ceza sahası içerisinde çok rahat bir pozisyonda vuruşunu yaptı ve Kasımpaşa’yı öne geçirdi: 1-2. Maçın uzatma anlarında Varga skoru belirleyen isim oldu: 1-3. Bu golden sonra Galatasaray oyundan tamamen düştü. Bu kritik mücadeleden 3-1 yenik ayrılan Galatasaray düşme hattına iyice yaklaştı. Torrent takımını bir an önce ayağa kaldıramazsa, başkan ve yönetim takımının hakkını savunamamaya devam ederse sarı-kırmızılılar için çok zor günler yaşanacağa benziyor.

YORUM YAZ