MENÜ

Zirveye pençe attılar

Abone Ol Google News

Derbi galibiyeti ile şampiyonluk şansını son iki maça taşıyan Galatasaray, Denizlispor’a konuk oldu. Ligden düşen rakibi karşısında kötü bir sürpriz yaşamak istemeyen Sarı-Kırmızılılar maça temkinli başladı. Terim’in öğrencileri her ne kadar topa sahip olup ön bölgeye yerleşse de, tempoyu yükseltmedi.

Haberin Devamı

Kontrol Galatasaray’daydı

4’te Arda sert vurdu kaleci kornere çeldi. 6’da Hasan ceza sahasında vurdu, Muslera kurtardı. 19’da Hasan, karşı karşıya pozisyonda vurdu, Muslera bir kez daha gole izin vermedi. 22’de Halil kornerden gelen topa kafayı vurdu: 0-1. 35’te Muhammet ceza sahasında topa elle dokununca hakem penaltı noktasını gösterdi. Babel atışı kullandı ve farkı ikiye çıkarttı: 0-2. 42’de Sakıb ceza sahasında topa elle dokundu, hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi, Emre Akbaba’nın atışını Abdülkadir kurtardı. Sarı-Kırmızılılar bulduğu iki golle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Mohamed rahatlattı

Ev sahibi özellikle Ali Yavuz ve Recep ile atak geliştirmeyi düşündü. Galatasaray oyun olarak durağana dönünce, Fatih Terim takıma 3 oyuncuyla müdahale etti. 62’de Recep, Muslera’yı karşı karşıya kaldığı pozisyonda mağlup etti ve farkı bire indirdi: 1-2. 82’de Onyekuru ceza sahası içerisinde yerde kaldı, hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı Mohamed kullandı, Abdülkadir bir kez daha penaltıyı kurtardı. Hakem VAR incelemesi sonrası, atışı tekrarlattı. Mohamed bir kez daha topun arkasına geçti: 1-3. 89’da Mohamed bir kez daha sahneye çıktı ve farkı üçe çıkarttı: 1-4. Galatasaray baştan sona üstün oynadığı mücadeleden 4-1’lik galibiyetle ayrılarak, Beşiktaş’ın yenilmesi sonrası zirve ile puanları eşitledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ