MENÜ

Zirve artık daha zor

Abone Ol Google News

Göztepe galibiyeti ile moral bulan Galatasaray, Trabzonspor'u konuk etti. Kazanan takımı genelde değiştirmeyen Fatih Terim, bu mücadelede Halil yerine Babel'e forma verdi.

Haberin Devamı

Trabzon cömert davrandı

Karşılaşmaya Trabzonspor hızlı başladı. Konuk takımda 5'te Bakasetas vurdu, Muslera gole izin vermedi. Galatasaray ilk on dakikalık bölümün ardından biraz toparlansa da hücuma çıkma konusunda ciddi sorunlar yaşadı. Sarı-Kırmızılılar durağan bir oyunla oyunu orta alanda tuttu. 25'te Bakasetas ceza sahasında vurdu, Muslera son anda kornere çeldi. İlk yarının son bölümünde tempo düşerken, Trabzonspor ilk 45 dakika boyunca rakibine oranla daha ciddi ataklar geliştirdi. Galatasaray ise yakaladığı bir çok köşe atışını alışıla geldiği gibi etkisiz kullandı.

Son dakika golü

Galatasaray ikinci yarıya Feghouli-Halil değişikliği ile başladı. Sarı-Kırmızılılar ikinci devrenin başında ön bölgede oynamaya çalışsa da hücumdaki sorun devam etti. Galatasaraylı oyuncular bu durumu değiştirmek için çok da bir girişimde bulunmadı. Özellikle Babel, takımını adeta eksik bırakan isimdi. Trabzonspor ise sabırlı oyununun karşılığını golle aldı. 76'da Edgar'ın vuruşunda top ağlara gitti: 0-1. 90+6'da serbest vuruş organizasyonu sonrasında, Emre Akbaba ceza sahası içerisinde önünde kalan topu ağlara gönderdi ve maça denge geldi: 1-1. Bu gol aynı zamanda da maçın sonucu oldu. Fatih Terim'in takımı son anda bir puan alsa da, kaybedilen iki puan zirveyle puan farkının kapanmasına engel oldu. Galatasaray için artık her şey çok daha zor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ