MENÜ

Yeni bir şeyler denemeli

Abone Ol Google News

Antalyaspor'da Ersun Yanal, muhtemelen sezonun ilk maçındakine benzer bir anlayışla sahada olacaktır. Fatih Terim gol bulmak için yeni bir şeyler denemek zorunda. Aynı oyun ve oyuncularla farklı bir son olamaz.

Haberin Devamı

Göztepe galibiyeti ile futbol adına umut veren Galatasaray, Trabzonspor karşısında uzun süredir oynadığı vasat futbola geri döndü. Karadeniz ekibi karşısında pozisyon üretemeyen, durağan ve isteksiz futbolu sonrası alınan bir puan Sarı-Kırmızılılar için kötü sayılmaz. Şampiyonluğa oynayan ya da öyle olduğunu söyleyen bir takımın her maçta ayrı bir görüntü sergilemesi normal karşılanamaz. Fatih Terim’in oyuncuları zirve ile aradaki puan farkını bir kez daha düşürme fırsatını yakalamışken bunun için hiç çabalamaması en büyük sorun. Galatasaray’ın Antalya karşısında kendine gelmesini, büyük takım gibi oynamasını ve zirveyi yakalama düşüncesinde olacağını düşünmek zor.

Savunma önlemlerini alacaklar

Ev sahibi takım ligdeki konumu nedeniyle son haftalarda biraz rahatlamış görünse de bu maçta özellikle savunmada her türlü önlemi alacaktır. Ersun Yanal muhtemelen sezonun ilk maçındakine benzer bir anlayışla sahada olacaktır. Fatih Terim gol bulmak için yeni bir şeyler denemek zorunda. Aynı oyun ve aynı oyuncularla farklı bir son olamaz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ