MENÜ

Vasat oyun yetti

Abone Ol Google News

Hafta içerisinde Sparta Prag’a 4-1 mağlup olarak Avrupa defterini kapatan Galatasaray, lig maçında Antalyaspor’u konuk etti. Okan Buruk, Icardi’nin maç günü açıklanan cezası sonrası, forvette Vinicius’a forma verdi.

Haberin Devamı

Aktürkoğlu rahatlattı

Galatasaray karşılaşmaya baskılı başlayan taraftı. 12. dakikada rakibinin Tete’ye ceza sahası içerisinde yaptığı müdahale sonrası, hakem ‘VAR’ incelemesinin ardından penlaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kerem Aktürkoğlu takımını öne geçirdi: 1-0. Buruk’un öğrencileri bu golden sonra oyuna hakim olsa da Antalyaspor açık oynamaktan vazgeçmedi. 21’de Saric ceza sahası dışında vurdu, top üst direkten geri döndü. Bu bölümden sonra Antalyaspor baskısını artırdı ve aradığı golü 33’te De Streek ile buldu: 1-1. 45+1’de Kerem Aktürkoğlu bir kez daha sahne aldı ve skoru 2-1’e getirdi.

Antalya baskıyı kurdu

Okan Buruk ikinci yarıya Tete-Kaan değişikliği ile başladı. Köhn ceza sahası içerisinde yerde kaldı, hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. 59’da atışı kullanan Kerem Aktürkoğlu’nun vuruşu üst direkten döndü. 67’de Mertens uzaktan vurdu, kaleci son anda kurtardı. Son bölümde iki teknik adam da oyuncu değişikliklerine gitti. 75’te sonra Galatasaray iyice geri çekilirken, konuk takım daha cesur ataklar yaptı. Okan Buruk ve takımı 90 dakika boyunca vasatı aşamazken, sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Aldığı üç puanla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray kritik maçta hata yapmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ