MENÜ

Üç puanın şifresi usta ayaklarda

Abone Ol Google News

Galatasaray 2020-2021 sezonuna Gaziantep’i konuk ederek giriyor. Yeni sezon çalışmalarını yaz boyunca Florya’da sürdüren Sarı- Kırmızılılar, yaptığı hazırlık maçlarında tam olarak hazır gözükmemişti. Luyindama’nın fizik olarak eksiklerinin yanı sıra orta sahaya Etebo dışında bir transferin yapılmaması Galatasaray için bu maçta sorun yaratabilecek etkenler. Özellikle Hatayspor ile oynanan hazırlık karşılaşması Fatih Terim’in takımının mevcut temposunu ve hızını arttırması gerektiğini gösterdi. Sarı-Kırmızılılar’ın her ne kadar seyircisiz olsa da kendi evinde ilk müsabakasına çıkacak olması bir avantaj olarak sayılabilir. Diğer yandan eğer Arda gibi Feghouli gibi usta ayaklar iyi bir maç çıkartırsa Terim’in takımının işi daha kolay olacaktır. Galibiyetin şifresi başta Arda olmak üzere Falcao ve Feghouli’de... Unutmamak gerekir ki sezonun ilk maçları rakip kim olursa olsun zordur. Özellikle de orta sahada bu kadar güçsüzseniz.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Hem antrenmanlarda hem de hazırlık maçlarında iyi bir görüntü veren Arda Turan takımının en büyük silahlarından biri durumunda. Yıldız oyuncu tekniği ve mücadelesi ile arkadaşlarına sahada yön veren isim olabilir.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Galatasaray’ın orta sahasında görev yapacak oyuncuların işi bir hayli zor olacak. Çok daha fazla efor sarf etmeleri gereken bir maç olacak. Eğer takım yardımlaşması üst seviyeye çıkmazsa topu son bölgeye taşımak zor olur.

YORUM YAZ