MENÜ

Turistik gezi havası

Abone Ol Google News

Lige verilen pandemi arası sonrası art arda yaşadığı puan kayıpları Galatasaray’ı ilk dört sıranın dışına attı. Takım olarak oynanan kötü futbolun, sakatlıkların ve oyuncuların kafa olarak hedeften kopması bu gelinen noktayı kaçınılmaz hale getirdi. Futbolcuların beden olarak sahada fakat beyin olarak tatile çıkmış olması Galatasaray için ağır bir faturayı ortaya koydu. Sezonun son maçında da benzer bir durumun olması muhtemel.

Haberin Devamı

Şüphesiz ki birçok oyuncu Antalya deplasmanını turistik bir gezi olarak görüyordur. Böyle bir durumda oyun olarak çok da bir şey beklememek gerekir. Fatih Terim eğer birkaç gence forma verirse spor kamuoyu da belki gençleri izleme fırsatı yakalar. Antalyaspor cephesi için de farklı şeyler söylemek yanıltıcı olur. Onların de ligde hedefsiz konumda olmaları sahaya odaklanmalarını zorlaştıracaktır. Her iki takımın oyuncuların da gözleri sürekli zamanda olacaktır.

Ön plana kim çıkar?

Muslera’nın sakatlığı sonrası kaleyi devralan Okan’ın iyi bir performans gösterdiği söylenemez. Okan’ın önümüzdeki sezon için ‘Ben de varım ’ diyebilmesi adına bu maç büyük önem taşıyor. Onun maçı olabilir.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Hedeften kopmuş iki takımın maçından elbette kalite beklemek hayalcilik olur. Fakat sahaya çıkacak genç oyuncular için ufak da olsa bu mücadele bir fırsat olabilir. Önümüzdeki sezon takımda kalmak isteyen isimlerin bireysel çabaları oyuna renk katabilir.

YORUM YAZ