MENÜ

Terim'le 2'de 2

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk dakikalarda oyunun kontrolünü ele geçiren Galatasaray, rakibine önde basarak Bucaspor’u kendi yarı alanında tuttu. Dikine paslarla ataklarına yön veren Aslan’da, Yasin karşılaşmaya son derece iyi başladı. 14. dakikada Yasin aşırtma bir pasla ceza sahasındaki Selçuk’u gördü. Tecrübeli oyuncu bekletmeden vurdu ve takımını öne geçirdi: 1-0.

Tempo 30 dakika sürdü

İlk yarım saatlik bölümün ardından oyunda tempo düştü. Bucaspor bu bölümde savunmanın arkasına attığı uzun toplarla pozisyon aradı. 41. dakikada ise Eren sol taraftan topla ceza sahasına girdi. Tecrübeli oyuncu boş pozisyondaki Sinan’ı gördü. Sinan bekletmeden vurdu ve fark ikiye çıktı: 2-0. Golden 2 dakika sonra Sinan bu kez ceza sahası dışından vurdu ve top bir kez daha ağlara gitti: 3-0. İlk 45 dakikada başka gol olmayınca Galatasaray devreyi 3-0 önde kapattı.

Eren becerikli olsa

Farkın açılması ile Bucaspor’un direnci düştü. Galatasaray ise Selçuk ve Yasin’le topu iyi kullanan taraftı. Eren son vuruşlarda biraz daha becerikli olsa ikinci yarının başında fark daha da açılabilirdi. İkinci yarıda da oyun disiplininden kopmayan Galatasaray, rakibine pozisyon vermedi. Yedek kadroyla sahaya çıkan Cim Bom’da vasatı aşamayan Tarık ve Latovlevici dışında tüm oyuncular etkili bir performans ortaya koydu.

YORUM YAZ