MENÜ

Telafisi zor yenilgi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, Kasımpaşa’ya konuk oldu. Fernando ve Denayer sakatlığı, Belhanda ise cezası nedeniyle forma giyemezken, Fatih Terim orta alanda Tolga’ya formayı verdi.

Özkahya etkisi

İlk dakikalarda topa hakim olmayı başaran Galatasaray, rakip yarı alana yerleşti. Selçuk ve Donk’la orta alanı yöneten Cim Bom 25. dakikadan sonra Kasımpaşa kalesine daha yoğun geldi. 37’de Donk; orta alanda kaptığı topla rakibini çalımlayarak oyundan düşürdü ve Rodrigues’e nefis bir pas attı. Sol çaprazdan sert vuran Rodrigues, topu ağlara
gönderdi: 0-1.

İlk yarının uzatma anlarında sahneye Halis Özkahya sahneye çıktı ve Serdar’ın rakibine yaptığı nizami müdahalede penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Diagne ilk yarının skorunu
belirledi: 1-1.

Risk işe yaramadı

Galatasaray ikinci yarıya Serdar-Eren değişikliği ile başlayarak, 4-3-3’e döndü. Risk alan Sarı-Kırmızılılar’da bir sonraki hamle ise oyunda kaldığı sürece tek bir katkı yapamayan Feghouli’nin çıkıp, Sinan’ın oyuna girmesi oldu.

Galatasaray bu yarıda Rodrigues ile atak geliştirse de, ceza sahasına topu sokmayı başaramadı. Kasımpaşa ise kontrataklarla pozisyon aradı. 80’de Koita önünde bulduğu topa sert vurdu ve takımını öne geçirdi: 2-1.

Rakibine 2-1 mağlup olan Galatasaray, liderlik koltuğunu da kaptırdı.

YORUM YAZ