MENÜ

Tek yol zafer

Abone Ol Google News

Muslera, Feghouli ve Donk’un başarılı performansları ile Antalyaspor’u 5-0 yenen Galatasaray, Bursaspor’a konuk oluyor. Aslan’ın şampiyonluk yarışında hata yapmaması gerekirken, Bursaspor’un da alt sıralardan uzak durabilmek için kazanmaktan başka çaresi yok. Bu zorlu maçta Galatasaray’ın üç puanı alabilmesi için Antalyaspor mücadelesinin ikinci yarısındaki futbolu oynaması gerekir. Yani orta alanın yine oyunun içinde ve ‘yıldız oyuncularının’ fazlası ile sorumluluk alması gerekiyor. Ndiaye’nin arkadaşlarının yardımına gelmesi, Feghouli’nin oyuna yön vermesi ve Muslera’nın da konsantrasyonunu üst seviyede tutması gerekir. Bunu da 90 dakika boyunca yapmak durumundalar. Çünkü Bursaspor her ne kadar genç ve deneyimsiz bir takım olsa da Samet Aybaba elindeki malzemeye göre en iyisini yapıyor. Fatih Terim ve öğrencilerini zorlu bir maçın beklediği kesin.

Haberin Devamı

Kim öne çıkar?

Geçtiğimiz hafta attığı golle üzerindeki stresi atan Diagne bu mücadelede de takımının en büyük kozu olacak. Hala ligin en golcü ismi olan forvet oyuncusu performansını biraz daha arttırırsa mücadeleye damga vurabilir.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Samet Aybaba, bugüne kadar 11 kez karşılaştı. Söz konusu maçlarda Terim’in, meslektaşına galibiyetlerde 6-1 üstünlüğü bulunuyor.

Kısa mesaj

Galatasaray için, Milli araya kayıpsız girmek çok önemli. Sarı- Kırmızılılar, eğer bu hafta Başakşehir ile puan farkını azaltıp araya giderse lige dönüşte her şey bambaşka olabilir. Aksi bir durumda ise yarıştan kopmamak mucize olur.

YORUM YAZ