MENÜ

Tek devre yetti

Abone Ol Google News

Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasında Galatasaray, Randers’ı konuk etti. Danimarka’da oynanan ve 1-1 berabere biten mücadelenin rövanşında Sarı-Kırmızılar beklenen kadrosu ile sahaya çıktı.

Haberin Devamı

İyi olan bir şey yoktu

Maça tempolu ve istekli başlayan temsilcimiz ilk on dakika boyunca topa hakim olan ve hücumda etkili görünen taraftı. Danimarka temsilcisi bu bölümde kendi sahasında kalıp beklemeyi tercih etti. İlk atağını on birinci dakikada geliştiren Randers, Muslera ve defansın anlaşmazlığı sonrası Egho ile golü buldu: 0-1. Bu golden sonra Galatasaray panikledi ve uzun süren bir baskı yedi. Terim’in takımı adeta deplasmanda olan taraftı. Panik havasından kurtulamayan temsilcimiz ilk yarının sonuna kadar rakibine cevap veremedi ve soyunma odasına 1-0 yenik gitti.

Güçlü oyun sonuç verdi

Galatasaray ikinci yarıya bambaşka bir görüntü ile başladı. Ön bölgede rakibine basan ve daha hızlı oynamaya başlayan Sarı-Kırmızılılar rakip kaleyi ablukaya aldı. Temsilcimiz 47’de Aanholt ile golü buldu ve skora dengeyi getirdi: 1-1. 48. dakikada Diagne kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda net bir fırsattan yararlanamadı. Bir dakika sonra yine Diagne vurdu, top bu kez direkten döndü. Baskısını arttıran Cim Bom, 60’ta aradığı golü Piesinger'in kendi kalesine attığı golle buldu ve öne geçti: 2-1. İkinci kırk beşteki etkili oyunu ile aradığı golleri bulan Galatasaray rakibini 2-1 mağlup ederken, Avrupa Ligi gruplarına kalmayı başardı. Oyuna sonradan dahil olan Barış Alper Yılmaz etkili oyunu ile galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ