MENÜ

Tebrikler Milli Takım

Abone Ol Google News

Letonya galibiyeti ile Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Milli Takımımız, grup liderliği için çıktığı mücadelede Galler ile karşılaştı. Göreve geldiği günden bu yana önemli dokunuşlar yapan Vincenzo Montella, Galler karşısında kadroda değişime gitti.

Haberin Devamı

Etkili olamadık

Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Ay-Yıldızlılar özellikle orta alanda önemli boşluklar verdi. Galler ise kanatları kullanırken, savunmamızın arkasına attığı uzun toplarla etkili oldu. Millilerimiz oyun kurmakta zorlanırken, fizik kalitesi olarak da geride kaldık. Galler iyi başladığı maçta golü erken buldu. 7’de Willams ev sahibini öne geçiren golü attı: 1-0. Son bölümde ön bölgede daha fazla oynamaya çalışsak da skoru değiştiremedik. İlk 45 dakika boyunca rakibimiz karşında etkili olamayınca soyunma odasına 1-0 geride gittik.

Oyuna yön verdik

İkinci yarıya daha fazla topla oynayarak başladık. Galler ise hızlı ataklar geliştirmek istedi. 49’da Johnson vurdu, Altay gole izin vermedi. 58’de Yusuf Sarı kornerden ortaladı, Samet kafayı vurdu, kaleci son anda gole izin vermedi. Kenan rakibinin müdahalesi sonrası yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. 70’te atışı kullanan Yusuf Yazıcı skora dengeyi getirdi: 1-1. 74’te Yusuf Sarı uzaktan vurdu, top az farkla auta gitti. İkinci yarıda topa yön veren Millilerimiz oyuna ağırlığını koydu. 90 dakika 1-1’lik beraberlikle sonuçlanırken, grubumuzu lider tamamlamayı başardık.

Haberin Devamı
YORUM YAZ