MENÜ

Takım olmak zorundalar

Abone Ol Google News

Her şeye rağmen zirve yarışı içinde kalmayı başaran Fatih Terim’in takımı, bugün mutlaka kazanması gereken bir maça çıkıyor. Asıl sorun, Galatasaray’ın bu kez takım olup olmayacağı. Öncelikle bu sorun çözülmeli...

Haberin Devamı

Üst üste başarısız sonuçlar alan Galatasaray lige verilecek arayı ve transfer dönemini sabırsızlıkla bekliyor. Son Göztepe maçı da gösterdi ki, Sarı-Kırmızılılar’ın mevcut kadrosu ile ligde iyi bir konuma gelmesi mümkün değil.

Tüm olumsuzluklara rağmen zirve yarışı içinde kalmayı başaran Fatih Terim’in takımı mutlaka kazanması gereken bir maça çıkıyor. Ligin ilk yarısında ciddi sorunlar yaşayan Antalyaspor’u ağırlayacak olan Galatasaray’ın, 90 dakika boyunca mücadele etmesi gerekiyor.

Orta alanda görev yapacak oyuncuların takım savunmasını ön bölgede yapması durumunda Sarı- Kırmızılılar büyük zorluklar yaşamaz. Fakat asıl sorun Galatasaray’ın bu kez takım olup olamayacağı. Bunu bu sezon sadece birkaç maçta başarabilen Terim’in talebeleri öncelikle bu sorunu çözmeli.

Kısa mesaj

Galatasaray bu maça her ne kadar saha ve seyirci avantajı ile çıksa da iyi mücadele edilmediği takdirde bu avantajların pek önemi olmadığı birçok karşılaşmada görüldü. Sarı- Kırmızılılar, sezon başından bu yana süre gelen hatalarını sürdürürse yeni bir hayal kırıklığı yaşayabilir.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Sakatlığını atlatan Lemina bu maçta orta alanın en önemli ismi olacaktır. Başarılı oyuncu yeni bir sakatlık sorunu yaşamazsa takımına önemli katkılar verecektir

YORUM YAZ