MENÜ

Sürprize izin yok

Abone Ol Google News

Uluslar Ligi’ndeki 4. maçına çıkan Millilerimiz, yoğun temposuna devam etti. Gruptaki ilk üç maçını kazanan Ay-Yıldızlılar, bu mücadeleye de iyi başladı.

Haberin Devamı

Kaan kilidi açtı

İlk dakikadan itibaren rakibine orta alanda baskısını kabul ettiren Millilerimiz, ön bölgede etkili oldu. Litvanya ise sert müdahaleleri ile bizi durdurmaya çalıştı. Kapanan rakip savunmasını açmakta zorlanan Kırmızı-Beyazlılar, Cengiz ve Hakan’la dış şutlar ile şansını denedi. 37. dakikada Cengiz ortaladı, Kaan kafayı vurdu ve öne geçtik: 1-0. İlk 45 dakika boyunca sahanın tek hakimi olan Millilerimiz, rakip savunmayı zor da olsa aşmayı başardı. Ay- Yıldızlılar, Kaan’ın golü ile soyunma odasına 1-0 önde gitmeyi başardı.

Baskıyı artırdık

İkinci yarıya da baskılı ve önde oynayarak başladık. Rakibimiz her geçen dakika geriye çekilse de sert müdahalelerden vazgeçmedi. 53. dakikada Cengiz ceza sahası içerisinde yerde kaldı, maçın hakemi ‘VAR’ incelemesi sonrası penaltı noktasını gösterdi. 54’te topun başına geçen Hakan, sert vurdu ve farkı ikiye çıkarttı: 2-0. Golden sonra da Litvanya kalesinde pozisyonlar bulmaya devam ettik. 67’de Hakan uzaktan vurdu, top üstten auta gitti. 70’te bu kez Cengiz vurdu, top kalecide kaldı. 60’tan sonra rakip kalede çok daha fazla etkili olmaya başladık. 75’te Serdar ile gole yaklaşsak da kaleci bir kez daha gole izin vermedi. 81’de Cengiz bir kez daha ceza sahası içerisinde yerde kaldı ve hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Cengiz, Bartkus’u geçemedi. Ay-Yıldızlılar 90 dakika boyunca üstün oynadığı karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı ve grupta oynadığı 4 maçtan, 12 puan çıkartmayı başardı. Millilerimiz bu süreçte kalesinde hiç gol görmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ