MENÜ

Sürprize izin yok

Abone Ol Google News

Türkiye Zıraat Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray, Hatayspor’u konuk etti. Maça iyi başlayan Galatasaray, rakibi üzerinde baskıyı kurdu.

Haberin Devamı

Fark açılabilirdi

7. dakikada Selçuk kornerden ortaladı Luyindama ceza sahası içerisinde kafayı vurdu ve top ağlara gitti. 1-0. Bu golün ardından Sarı-Kırmızılılar daha rahat oynamaya başladı. 34’te Onyekuru vurdu kaleci çizgiden çıkarttı. Galatasaray ataklarını artırarak sürdürdü. 41. dakikada Fernando’nun aşırttığı topu kaleci Ömer Alıcı ceza sahası dışında elle kesince hakem kırmızı kart gösterdi. 45’te Fernando bir kez daha denedi, Hatayspor savunması yine çizgiden çıkarttı. İlk yarı boyunca tek kale oynayan Galatasaray başka gol bulamayınca soyunma odasına 1-0 önde gitti. Aslan girdiği pozisyonları değerlendirmiş olsaydı ilk yarıda turu getirecek skoru bulabilirdi.

Vasat ikinci yarı

Hatayspor ikinci yarıda daha fazla ayağa top yaptı ve daha organize ataklar geliştirdi. Galatasaray ise ilk 45 dakikadaki temposundan uzaktı. Konuk takım 10 kişi kalmasına rağmen oyunu disiplininden kopmadı. Son bölümde de ceza sahasına girmekte zorlanan Sarı- Kırmızılılar golü bulamadı. Maçın uzatma anlarında sahneye çıkan Feghouli golü attı ve takımını rahatlattı. 2-0. İkinci maç öncesi avantajı yakalayan Galatasaray yarı finale çok yakın.

Haberin Devamı
YORUM YAZ