MENÜ

Sorumlusu Terim

Abone Ol Google News

Son lig mücadelesinde Alanyaspor’a kendi evinde yenilen Galatasaray, Kayserispor’a konuk oldu. Yoğun maç temposu nedeniyle rotasyona giden Fatih Terim, kadroda önemli değişiklikler yaptı.

Haberin Devamı

Kayseri cezayı kesti

Karşılaşma yüksek tempo ile başlarken, Galatasaray orta alanı kontrol etmek istedi. Hücum organizasyonlarını Oğulcan ve Feghouli ile gerçekleştiren konuk ekip, rakip kalede etkili oldu. 16’da Oğulcan vurdu, Lung köşeden çıkarttı. Terim’in takımı özellikle 15 ila 30. dakikalarda bir çok pozisyonda gole yaklaştı. Kayserispor ise hızlı hücumlarla pozisyon aradı. Ev sahibi takım aradığı golü 39’da buldu. Duran topta Mensah ceza sahasına gönderdi, Thiam tekte vurdu ve takımını öne geçirdi: 1-0. 45’te ise Emrah ceza sahası dışından nefis vurdu ve topu ağlara gönderdi: 2-0. İlk yarım saatin ardından tamamen düşen Galatasaray, oyunu rakibine teslim etti. Kayserispor bulduğu iki golle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Daha kötüsü olmaz

Fatih Terim ikinci yarıya 3 değişiklikle başlasa da sahadaki görüntüde bir farklılık olmadı. Oyundan kopmuş, dağılmış durumda olan Terim’in takımı farkın açılmasına engel olamadı. 53’te ceza sahası içerisinde Yedlin’in koluna çarpan top sonrası, Yaşar Kemal Uğurlu VAR incelemesiyle penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına geçen Thiam farkı üçe çıkarttı: 3-0. Geçtiğimiz haftaki yenilginin ardından bu mücadelede de puan kaybedilmesi Galatasaray için tehlike çanlarının erken çalmasına neden oldu. Takımının düşüşüne engel olamayan ve kötü gidişe dur diyemeyen Terim’in bu tabloda en büyük etken olduğu gerçek. Sahaya sürülen 11 ve değişiklikler son dönemde bu sonuçların ortaya çıkmasının başlıca nedeni.

Haberin Devamı
YORUM YAZ