MENÜ

Son nefeste

Abone Ol Google News

Gruptaki son oynadığı maçında Norveç ile berabere kalan Milli Takımımız, Letonya’ya konuk oldu. Dünya Kupası’na katılabilmek için işini bir hayli zora sokan Ay Yıldızlılar tamam ya da devam maçına çıktı.

Haberin Devamı

Baskı kuramadık

Mücadelenin ilk on beş dakikasında Letonya topa hakim olan taraftı. Ev sahibi ekip orta alanımızdaki boşluktan yararlanarak hızlı hücumlarla pozisyon aradı. Biz ise acemi ataklarla golü kovaladık. 18. dakikada Hakan ortaladı Merih kendisine gelen topa beklenen müdahaleyi yapamadı ve net bir gol fırsatından yararlanamadı. Letonya duran toplar ile ceza alanımızda tehlike yaratsa da savunmada hata yapmadık. İlk yarı boyunca vasatı aşamadık ve rakibimize bir zorluk yaratmadık. Soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi.

Son bölümde canlandık

İkinci yarıda yine durgun bir görüntü sergilesek de kenardan gelen değişikliklerle hücumda daha etkili olmaya başladık. 70.dakikada Savajnieks içeri ortaladı, Merih yanlış bir zamanlama ve yanlış bir hamle ile topu ağlarımıza gönderdi. 1-0. Fakat bu golün etkisinden kurtulmamız uzunsürmedi. 76’da Cengiz ortaladı, Serdar kafayı vurdu ve skora denge geldi. 1-1. Uzatma anlarında Burak yerde kalınca hakem VAR incelemesi sonrası penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına geçen Burak vuruşunu yaptı ve skoru 2-1’e getirdi. Bu kritik maçın son yirmi dakikasında ortaya koyduğumuz mücadele ve beceri istediğimiz skoru almamızı sağladı. Artık kalan iki maçta tüm ihtimalleri hesap etmek ve beklemek zorundayız.

Haberin Devamı
YORUM YAZ