MENÜ

Şenol Güneş böyle istedi

Abone Ol Google News

Dünya Kupası elemeleri maçında Milli Takımımız, Karadağ’ı konuk etti. Gruptaki ilk üç maçından yedi puan çıkartan millilerimiz hata yapmaması gereken bir maça çıktı.

Haberin Devamı

Cengiz şov yaptı

Ay-Yıldızlılar oyuna son derece etkili başladı. Rakip Karadağ kalabalık ve çabuk hızlı ataklar geliştirmek istese de savunmada hata yapmadık ve gol şansı vermedik. 10. dakikada Cengiz ceza sahası dışından harika vurdu ve top ağlara gitti: 1-0. 25. dakikada Cengiz ceza sahasına çıkarttı, Burak vurdu top üstten auta gitti. 30’da Cengiz bu kez Yusuf’u gördü. Başarılı oyuncu topu ağlara göndermekte zorlanmadı: 2-0. İlk 45 dakika boyunca oyunun her bölümünde üstün oynayan Millilerimiz ilk hatasını 40. dakikada yaptı. Bu hatayı affetmeyen Marusic, topu ağlara göndermeyi başardı: 2-1. Bu gol ilk yarının da skoru oldu.

Vasatın altına düştük

İkinci yarı Millilerimizin temposu düştü. Takım olarak yorgunluk emareleri başlarken ileride çoğalamadık. Özellikle Yusuf ve Kenan bölgelerinde sık sık aksadı. Karadağ ise ilk 45yarıdaki vasat oyununa devam etti. Şenol Güneş değişikliklerle oyuna müdahale etmek istese de bir türlü istediğimiz baskıyı kuramadık. Karadağ uzatma anlarında kritik bir yerden Alpaslan’ın faulü sonrası serbest vuruş kazandı. Topun arkasına geçen Radunovic topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu tayin: etti 2-2. Özellikle ikinci yarıda her geçen dakika oyundan düşmemize rağmen buna bir tedbir alamayan ve oyunu tutamayan Şenol Güneş skorun baş mimarı oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ