MENÜ

Şampiyon başlıyor

Abone Ol Google News

Süper Lig’de sezonu Galatasaray açıyor... Şampiyon, bugün saat 21.45’te Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşıyor. Cim Bom’da hedef; hem sezona güzel başlamak hem de alınacak galibiyetle Süper Kupa’yı unutturmak.

Haberin Devamı

Yeni sezondaki ilk resmi maçında Akhisar’a penaltılarla kaybeden Galatasaray, Süper Kupa’yı da rakibine kaptırdı. Hazırlık maçlarında takımdaki bazı oyuncuların ortaya koyduğu performans ve ihtiyaç duyulan transferin yapılamaması sonrası bu sonuç çok da sürpriz olmadı.

Belhanda, Fehgouli ve Gomis gibi yüksek ücret alan oyuncular artık kendilerinden bekleneni vermek zorunda. Çünkü bu kadro içerisinde onların performansı Galatasaray’ın saha içi sonuçlarını direkt belirleyecek.

Rakip yeni ama...

Ligin yeni takımı Ankaragücü deplasmanı hiç kolay geçmeyecek. Sezonun ilk maçlarının her zaman zor olmasının yanı sıra Sarı-Kırmızılılar’ın hazır olmaması işi daha da zorlaştırıyor. Aslan’ın kazanması için Maicon, Belhanda, Feghouli ve özellikle Gomis’in kendilerini tamamen sahaya vermesi gerekiyor. Aksi takdirde kazanmak mümkün görünmüyor.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat!

Sarı-Kırmızılılar, 6 sezon sonra Süper Lig’e yükselen Ankaragücü ile bugün 95. kez karşılaşacak. Cim Bom’un galibiyetlerde 59-17 gibi büyük bir üstünlüğü bulunurken, taraflar arasındaki 18 maç berabere bitti.

Ön plana kim çıkar?

Galatasaray’da sezona en formda giren isim Rodrigues. Onun hücuma vereceği katkı bu maçın skoruna direkt etki edecek. Yıldız oyuncu takımının en önemli gol umudu olacak.

Kısa mesaj

Akhisar maçı Galatasaray’daki son durumu net bir şekilde ortaya koydu. ‘Yıldız oyuncular’ kontratlarındaki paralara yakın bir performans sergilemezse başarı beklememek gerekir!

YORUM YAZ