MENÜ

Sabır gerekiyor

Abone Ol Google News

Bosna Hersek ile oynanan hazırlık maçında iyi bir futbol ortaya koymasına karşın sahadan beraberlikle ayrılan Ay-Yıldızlılar, Rusya maçına kötü başladı. Rusya ön bölgede kurduğu baskı ile bizi yarı alanımızda zor durumda bıraktı. 20. dakikada direkten dönen top ceza sahasındaki Neustadter’in önünde kalınca golü kalemizde gördük. 1-0. Bireysel yeteklerimiz dışında rakip yarı alana geçme konusunda farklı bir organizsasyon gösteremeyince Rusya kalesine gidemedik. Özellikle orta sahamız hem ofansif hem de savunmaya yarım konusunda yetersiz kaldı. İlk 45 dakika boyunca Rusya’nın üstün olduğu mücadelede soyunma odasına 1-0’lık yenilgi ile gittik.

Haberin Devamı

Sorunu çözemedik

İkinci yarıda daha fazla hücumu düşünsek de Hakan ve Oğuzhan’ın etkisiz futbolu orta alanda aksamımıza sebep oldu. Rusya ise ön bölgedeki etkili savunması ile ceza sahalarına girmemizi engelledi. Bu devrede de takım oyununu sahaya yansıtamayınca Rusya çok da zorlanmadı. Ev sahibinin takım savunmasını son derece başarılı bir şekilde uygulamasının yanı sıra millilerimizin bu durumu tersine çevirebilecek bir oyun planının olmaması Rusya’nın işini kolaylaştırdı.

Haberin Devamı

Guilherme hızlı başlattı...

78’de Rus kaleci hızla başlattı ve topu Golovin’le buluşturdu. Başarılı oyuncu, içeri çıkarttı ve Cheryshev farkı ikiye yükseltti. 2-0. Kötü bir futbol ortaya koyduğumuz müdaceleden 2-0’lık yenilgi ile ayrıldık. Yeni bir yapılanma içerisinde olan milli takımımıza oyuncu bazında zaman tanıyıp sabır gösterirsek güzel günler görebiliriz.

YORUM YAZ