MENÜ

Oyunun hakkı birer puan

Abone Ol Google News

Haftanın en önemli maçında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Trabzon’da oynan maçta Galatasaray savunmasında Donk ve Marcao göbekte görev yaptı. Nzonzi de uzun bir aranın ardından sahaya ilk onbirde çıktı.

Haberin Devamı

Vasatı aşamadılar

Mücadele düşük tempoda başladı. İki takım da risk almadı. Orta saha mücadelesinin ön planda olduğu maçta karşılıklı top kayıpları vardı. 24. dakikada Sosa soldan ortaladı, Obi Mikel ceza sahasında kafayı iyi vuramadı ve top yandan auta gitti. Trabzonspor, Nagatomo’nun kanadından atak girişimlerinde bulunsa da topu son bölgeye taşıyamadı. 36. dakikada Belhanda ceza sahası içinde vurdu, kaleci Uğurcan çift yumrukla uzaklaştırdı. Pozisyondan uzak, temposuz geçen ilk yarı 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı.

Nagatomo hayat verdi

Galatasaray ikinci yarıya Lemina- Jimmy Durmaz değişikliği ile başladı, Trabzon ise golle... 50. dakikada Sosa serbest vuruştan ortaladı, Sörloth ceza sahası içerisinde kafayı vurdu ve top ağlara gitti: 1-0. Galatasaray golden sonra daha önde oynamaya çalıştı. 67’de Nwakaeme soldan ortaladı, Sörloth kale ağzında mutlak bir golden yararlanamadı. Bir dakika sonra Nwakaeme sol çaprazdan vurdu, top Muslera’da kaldı. 72’de Belhanda uzaktan vurdu, Uğurcan topu çeldi. 74’te Donk forvet oynamaya başladı. Maçın son bölümünde Trabzonspor tempoyu düşürdü ve kendi yarı alanında kalmayı tercih etti. 90. dakikada Nagatomo ceza sahası içinde önünde bulduğu topa sert vurdu ve skora denge geldi: 1-1. Bu gol aynı zamanda maçın skoru oldu. Zorlu maç 1-1 sona ererken iki takım birer puan aldı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ