MENÜ

Oyunun hakkı birer puan

Abone Ol Google News

Ligin en büyük maçında Galatasaray, Fenerbahçe’yi konuk etti. Sarı-Kırmızılı takımda Belhanda ilk 11’de sahaya çıkarken, Seri ve Andone yabancı kontenjanına takıldı ve maç kadrosunda yer bulamadı. Sarı- Lacivertliler’de ise Ersun Yanal orta alanı kalabalık tutmayı tercih etti. Yanal, Emre, Ozan ve Tolga’ya forma verdi. Fenerbahçe maça iyi başladı. Konuk takım istediği oyun anlayışını sahaya yansıttı ve takım olarak iyi mücadele etti. Fatih Terim’in takımı ise ilk bölümde oldukça savruk bir görüntü sergiledi.

Haberin Devamı

Altay yine çıkarttı

Galatasaray savunmadan oyun kurmakta zorlandı. Buna rağmen ilk yarıda en ciddi atakları Sarı-Kırmızılılar geliştirdi. 21. dakikada Lemina uzaktan vurdu kaleci Altay direğin dibinden kornere tokatladı. 28. dakikada Falcao, Lemina’nın önüne bıraktı. Lemina vuruşunu yapsa da Altay yine köşeden çıkarttı. Bu pozisyonlarda skor değişmedi ve soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi. Fenerbahçe ikinci devreye İsla-Deniz değişikliği ile başladı. Fatih Terim’in takımı önde oynayarak rakip kaleye etkili geldi. Ersun Yanal’ın takımı ise orta alanı savunmasına yakın tuttu.

Haberin Devamı

76. dakikaya kadar...

Galatasaray ileride bir türlü çoğalamayınca 76. dakikaya kadar ciddi bir atak yakalayamadı. Sarı-Lacivertliler de savunma güvenliğini ön planda tutunca pozisyon açısından son derece kısır bir mücadele ortaya çıktı. Temponun ve kalitenin her geçen dakika düştüğü mücadele de iki takım da galibiyeti hak etmedi. Maç başladığı gibi 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

YORUM YAZ