MENÜ

Oyun iyi skor harika

Abone Ol Google News

Euro 2020 eleme gruplarındaki ilk maçımızda Arnavutluk’a konuk olduk. Bu yeni maceraya Şenol Güneş ile başlarken tecrübeli teknik adam sahaya sürdüğü ilk on birde sürpriz tercihlerde bulundu. Güneş, Burak-Cenk ikilisini aynı anda oynatırken, savunmadaki tercihini de Kaan’dan yana kullanıp Ozan’ı kulübede oturttu. Öte yandan rakibimizde teknik direktör Panucci kadro tercihi konusunda da bir hayli eleştiri aldı.

Haberin Devamı

Burak nefis bitirdi

Arnavutluk maçın ilk bölümlerinde topu ayağında tutarak tempoyu belirledi. Fakat ev sahibi takım bu anlarda yaratıcılıktan çok uzaktaydı. Millilerimiz süre geçtikçe beraber oynamaya alışınca daha olumlu işler yapmaya başladı. Mahmut, Emre, Cenk ve Burak oyuna ağırlığını koyunca etkili olmaya başladık. 22. dakikada Mahmut yaptığı presle topu Burak’a aktardı. Cenk ile duvar pasına giren Burak iyi vurdu ve bizi öne geçiren golü attı: 1-0. İlk kırk beş dakika boyunca oyun adına birçok eksiğimiz olmasına karşın mücadele ve yardımlaşmamız üst seviyede olunca soyunma odasına 1-0 önde gittik.

Haberin Devamı

Hakan fişi çekti

İkinci yarıda çok daha beraber oynayan bir takım olarak sahadaydık. Millilerimiz çok daha fazla yardımlaşan ve beraber hareket eden bir görüntüdeydi. 55. dakikada Emre’nin pasında Hakan rakiplerini bir bir geçti. Burak’ın boş koşusuyla önünde bulduğu alanı iyi değerlendiren Hakan harika vurdu ve millilerimiz 2-0 öne geçti. Golden sonra rahatladık. Mücadelenin son bölümünde oyun disiplininden kopmayan Ay-Yıldızlılar sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Bu galibiyet ile grup aşamalarına harika bir başlangıç yapan millilerimiz alkışı hak etti.

YORUM YAZ