MENÜ

Okan Buruk'un ekibi için hassas kriterler

Abone Ol Google News

Okan Buruk’u göreve getirmeye hazırlanan Galatasaray’da yeni bir dönem başlıyor. Kısa sürede Buruk ismini açıklayacak olan Sarı- Kırmızılılar daha öncesinde Torrent ve Sensibile ile yolları ayıracak. Bu ayrılıkların Galatasaray’a maliyeti yaklaşık 2.5 buçuk milyon Euro olacak. Okan Buruk ile prensip anlaşmasına varan Dursun Özbek ve yönetimi şu anda Buruk’un ekibini oluşturması konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Buruk’un yeni görevinde, daha önceki ekip arkadaşları ile iş başı yapması pek olası görünmüyor.

Haberin Devamı

Tecrübeli çalıştırıcının yardımcılarının Galatasaray’ı tanıyan ve daha önce görev almış isimlerin olmasına özen gösteriliyor. Bu nedenle Buruk’un ekibinde daha önce ezeli rakiplerde görev almış isimlere sıcak bakılmıyor.

Gönül bağı ve liyakat...

Öne çıkan isimler ise Tuğberk Tanrıvermiş ve Emre Aşık. Daha önce Galatasaray’da görev alan, bunun yanı sıra Roma ve Spezia alt yapılarında çalışan Tanrıvermiş önemli adaylardan biri. Emre Aşık da gündemde olan ve Buruk’un ekibine dahil edilecek muhtemel isimlerden. Bu konuda oldukça titiz bir çalışma yürüten Sarı-Kırmızılılar'da en önemli kriterlerden biri gelecek teknik heyetin Galatasaray ile gönül bağı olması ve tabi ki de liyakat.

Haberin Devamı
YORUM YAZ