MENÜ

Morutan ipten aldı

Abone Ol Google News

Hafta içinde Marsilya deplasmanından 0-0’lık beraberlikle dönen Galatasaray ligde Rizespor’a konuk oldu. Zorlu mücadelede Fatih Terim kadroda önemli bir rotasyona gitti. Terim, Babel ve Feghouli’nin yanı sıra Mohamed’e de ilk on birde şans verdi.

Haberin Devamı

Palabıyık damga vurdu

Galatasaray maça iyi başladı. Sarı- Kırmızılılar erken bir golle skoru 5. dakikada buldu. Feghouli ceza sahasına gönderdi, Mohamed bitirici vuruşu yaptı: 0-1. Bu golden sonra orta alanda oyuna hakim olmak isteyen Aslan 17’de golü kalesinde gördü. Sabo’nun ortasını Pohjanpalo tamamladı: 1-1. Hakem Ali Palabıyık bu golden hemen önce Berkan’a yapılan iki sert müdahalede ‘devam’ kararı verdi. 25’te yine Pohjanpalo sahneye çıktı ve takımını öne geçirdi: 2-1. Sarı-Kırmızılılar maça iyi başlamasına rağmen, tartışmalı bir karar sonrası yediği golle oyundan düştü. İlk yarıyı 2-1 yenik kapatan Fatih Terim’in takımı, mücadele anlamında vasatı aşamadı.

Diagne böyle istedi

Fatih Terim ikinci yarıya 2 değişiklikle başlasa da takımın temposunda bir farklılık olmadı. Sarı-Kırmızılılar bu yarıda da herhangi bir varlık gösteremedi. 72’de oyuna bir müdahale daha yapan Terim, Kerem’i alarak takımını iyice ileri gönderdi. Rizespor bu anlarda özellikle orta alanda aksamaya başlayınca, Galatasaray aradığı golü 75’te Mohamed ile buldu: 2-2. 86’da Berkan ceza sahasında rakibini yere düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Berkan, direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Boldrin penaltıyı dışarı gönderdi. 90+1’de oyuna giren Diagne, yine aynı dakikada oyuna dahil olan Morutan’a oynadı ve Galatasaray 90+11’de sansasyonel bir sonla mücadeleden 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ