MENÜ

Kötü veda

Abone Ol Google News

Avrupa Ligi gurup aşamasına kalabilmek için final maçına çıkan Galatasaray, Rangers’a konuk oldu. İskoçya’daki zorlu deplasmana ideal kadrosu ile çıkan Fatih Terim, grip olduğu için deplasmana götürülmeyen Arda’nın yerine Babel’e formayı verdi. Sakatlığı süren Saracchi’nin yerinde de yine Linnes vardı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk dakikalarımda Rangers oyunu yarı sahamızda oynadı. Ev sahibi takım kenar ortaları ile savunmamızı bir hayli zorladı. İskoç temsilcisi art arda kazandığı duran toplarla bu bölümde kalemizde etkili oldu. İlk 15 dakikalık bölümün ardından toparlanan Sarı- Kırmızılılar oyuna ortak oldu. 19’da Babel soldan ortaladı Feghouli ceza sahasında vurdu top az farkla auta gitti. Galatasaray’ın ilk bölümden sonra devre boyunca topu daha iyi kullandığı ilk 45 dakika 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı.

İskoçlar ayakta kaldı

İkinci yarıya Rangers baskılı başladı. 52. dakikada Ioanis Hagi ortadı, Arfield tamamladı ve ev sahibi öne geçti. 1-0. 59’da Baricis’in ortasına Tavernier kafayı vurdu fark ikiye çıktı. 2-0. Fatih Terim 65’te iki değişikliğe gitse de beklenen etki olmadı. Özellikle fizik olarak oyundan düşmemiz İskoç temsilcisinin işini kolaylaştırdı. 87. dakikada Ömer kornerden ortaladı Marcao kafayı vurdu ve skor 2-1’e geldi. Kalan dakikalarda gol olmayınca Sarı- Kırmızılılar Avrupa’ya veda etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ