MENÜ

Kötü son

Abone Ol Google News

Dünya Kupası Elemeleri Play-Off Yarı Final mücadelesinde Türk Milli Takımımız, Portekiz ile karşılaştı. Riskli bir savunma anlayışı ile maça çıkan Stefan Kunt, güçlü rakibine önlem almak istese de bunda etkili olmadı.

Haberin Devamı

Çok kötü başladık

Portekiz mücadelenin ilk dakikalarında itibaren baskıyı kurdu. Orta alandaki baskısı ve yüksek pas yüzdesi ile etkili olan Portekiz, ceza alanımızdan çıkmamıza izin vermedi. 15. dakikada direkten dönen, topu Otavio tamamladı ve takımı öne geçirdi: 1-0. Millilerimiz bu golden sonra da kendi yarı alanında kalmaya devam etti. Kötü oyuna kenar yönetimimiz bir çare bulmazken, baskıyı iyice hissettik. 42’de Otavio ortaladı, Jota kafayı vurdu ve maalesef fark ikiye çıktı: 2-0. İlk yarı boyunca hayal kırıklığı yaratan Millilerimiz, soyunma odasına 2-0 yenik gitti.

Fırsatı teptik

Portekiz ikinci devrede de oyuna hakim olan taraftı. Ev sahibi takım her ne kadar düşük tempoda atak geliştirse de etkili olmayı başardı. 65’te ilk organize atağını geliştiren Ay-Yıldızlılar, Burak’ın golü ile farkı bir indirdi: 2-1. 85. dakikada Enes ceza sahasında yerde kaldı ve hakem ‘VAR’ incelemesi sonrası, penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Burak Yılmaz topu auta gönderdi.

Haberin Devamı

İkinci yarıda oyunun kaderini değiştirme fırsatını yakalayan Millilerimiz maalesef bunu skora yansıtamadı. Uzatmaların 4. dakikasında ise son sözü Nunes söyledi: 3-1. Bu skorla Dünya Kupası hayallerimize veda ettik.

YORUM YAZ