MENÜ

Kötü futbol iyi sonuç

Abone Ol Google News

Antalyaspor mücadelesinde iyi bir futbolla üç puana uzanan Galatasaray zirve takibini sürdürdü. Konyaspor’a karşı Mostafa ouhammed’e ilk 11’de forma veren Fatih Terim, Halil ve Kerem’i de sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Vasat bile değillerdi

Maçın ilk dakikalarında oyunun kontrolünü eline alan Galatasaray topa yön veren taraftı. Ön bölgede yaptığı paslarla rakip savunmanın açığını arayan Sarı-Kırmızılılar ara pasları ile pozisyon bulmak istedi. Konyaspor ise savunma ile orta saha arasındaki mesafeyi kısa tutarak açık alan bırakmadı. Temponun düşük olduğu ve iki takımın da pozisyon bulamadığı ilk kırk beş dakikada futbol adına bir şeyden bahsetmek mümkün olmadı. Galatasaray yavaş ataklarla son derece sıkıcı bir oyun sergilerken gol bulamaması da sürpriz olmadı. Soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle gidildi.

Akbaba hayat verdi

Galatasaray ikinci yarıya üç değişiklikle başladı. Fatih Terim’in bu hamlesinin ardından Kerem sağ kanada daha yakın oynarken Babel solda Halil ise en uçta görev yaptı. Bu değişiklikler ile topu daha hızlı kullanmaya başlayan Sarı-Kırmızılılar ön bölgede daha fazla olsa da rakip ceza sahasına giremedi. Fatih Terim’in takımının kıpırdanması uzun sürmedi. 65’ten sonra yine tempo düştü. Galatasaray son dakikalarda uzaktan şutlarla gol aradı. 87’de Babel sert vurdu kaleciden dönen topu Emre Akbaba tamamladı ve topu ağlara gönderdi. 1-0.

Haberin Devamı

Karşılaşma boyunca vasat bir futbol ortaya koyan Sarı- Kırmızılılar son dakikalarda bulduğu golle maçı 1-0 kazandı. Fakat bu futbolun kalan haftalarda şampiyonluğu getirmeyeceği şüphesiz.

YORUM YAZ