MENÜ

Kolay lokma değil

Abone Ol Google News

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü’nü 6-0 yenen Galatasaray, ligin ikinci yarısına moralli başladı. Gerek oynan futbol gerekse Sarı-Kırmızılı oyuncuların farkı açmış olmasına rağmen golü aramaya devam etmesi son derece önemliydi. Forvet transferi yapılmadan bulunan altı gol yönetimi rahatlatmış olacak ki, Göztepe maçına da yine forvetsiz çıkacak Galatasaray. Bu kez Ankaragücü karşısındaki gibi kolay galibiyet alınabilinir mi? Çok zor. Çünkü Göztepe, kendi evinde iyi oynayan, mücadele eden ve önemli bir taraftar desteğine sahip.

Haberin Devamı

Her pozisyon değerli

Sahada Ankaragücü gibi ciddi sorunları olan demorilize olmuş bir rakip olmayacak. Son derece zorlu bir maça çıkacak Fatih Terim’in takımı bulduğu her pozisyonu değerlendirmek zorunda. Elinde net bir santrforu olmayan Galatasaray’ın bunu ne kadar başarabileceği merak konusu!

Ön plana kim çıkar?

Son haftaların formda oyuncusu Onyekuru, bu deplasmanda da takımın en büyük gol silahı olacak. Yıldız futbolcu, son vuruşlarda başarılı olursa maçın skoruna direkt etki edebilir.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat!

Cim Bom, Süper Lig’de Göztepe ile oynadığı son 12 maçın 10’unu (1B 1M) ve son 5 maçın tamamını kazandı. Galatasaray bu maçta da puan kaybetmezse, rakibi karşısında Süper Lig tarihindeki en uzun galibiyet serisini elde etmiş olacak.

Kısa mesaj

Galatasaray geçen hafta cumartesi kazanıp bir gün sonra oynayacak Başakşehir’i beklemişti. Fikstürde yine önce Cim Bom sahaya çıkıyor. Kayıp halinde zirveyle fark 8 veya 9 puana çıkabilir. Aslan’ın hata lüksü yok.

YORUM YAZ