MENÜ

Kimse kendini kandırmasın

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi 5. maçında Lokomotiv Moskova’ya konuk olan Galatasaray’da Fatih Terim önemli değişikliklere gitti. Ligde cezaları nedeniyle forma giyemeyen Donk, Ndiaye ve Rodrigues bu maça ilk 11’de başlarken sakatlığını atlatan Nagatomo da kadroda yer buldu.

Haberin Devamı

Bir anlık hata..

Linnes ve Nagatomo’yu orta alana daha yakın oynatan Terim bu bölgeyi kalabalık tutarak rakibini kendi yarı sahasında tuttu. Rodrigues ve Onyekuru ise kanatlardan hücuma yön verdi. Temposu yüksek maçta Galatasaray istediği oyunu sahaya yansıtmayı başarsa da son bölge bitirici olamadı. Rus temsilcisi ise kontrataklarla hızlı çıkarak kenar ortalarından gol aradı. Savunmamız bu anlarda başarılıydı. Fakat 44. dakikada Krychowiak’ın şutu Donk’a çarpıp kalemize gidince yenik duruma düştük: 1-0.

Her anlamda döküldük

İkinci yarıya 1-0’ın verdiği moralle başlayan Lokomotiv daha önde oynamaya başladı. Galatasaray ise savunmadan çıkarken pas hataları yapınca rakibini üzerine çekti. 54’te İgnatyev defansın hatasını değerlendirdi ve skoru 2-0 yaptı. Bu golden sonra maç temsilcimiz için adeta bitti. 60’tan sonra fizik kalitesi de düşünce Ruslar çok rahat geldi. İkinci yarıda hem oyun hem de fizik olarak dağılan Galatasaray hakettiği bir yenilgi aldı. Bu futbol ve futbolcularla Avrupa hayali kurmak dahi lüks...

Haberin Devamı
YORUM YAZ